amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Til salg

Rækkehuse, Toppen 37,

107 kvm hjerterum og naturskønne omgivelser

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
2.995.000 kr.
Størrelse
107 m²
Rum
4
Ejerudgift
3.182 kr.
Til salg

Rækkehuse, Toppen 37,

107 kvm hjerterum og naturskønne omgivelser

Glæd dig til at blive en del af et nabolag, hvor grønne omgivelser og udsigt til marker er en del af hverdagen, og legekammeraterne er lige rundt om hjørnet.

Bo midt i det grønne, hvor du bl.a. kan gå på æblerov eller smage på de lækre mirabeller. Her er masser af plads til hygge og leg for hele familien – både inde og ude. Dette rækkehus er en type B og byder på 107 kvm hjerterum til dig og familien. Børneinstitutionen er desuden blot 75 meter fra din hoveddør, hvilket gør hverdagen lidt lettere. Dette hjem giver dig og familien tid og mulighed for masser af kvalitetstid.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dette hjem er desuden svanemærket.

Entré

Når du træder ind i den praktiske og lyse entré, kan du let hænge overtøjet på bøjlestagen. Her føler man sig med det samme hjemme. I entréen har du indgang til toilettet, hvilket gør det nemt og praktisk, når børnene kommer hjem med mudrede hænder. Boligen har også et skur med god plads til en barnevogn.

Køkken/alrum

Fra entréen træder du ind i Toppens største køkken/alrum, som udgør husets hjerte og lægger op til hygge og gode stunder med familie og venner. Køkkenet er i hvidt i klassisk skandinavisk stil med masser lys fra det store køkkenvindue, hvor du kan se børnene komme hjem fra skole. Her kan du nyde den fantastiske udsigt mod Roskilde med et ekstra vindue i gavlen, så du får det fulde ud af dagslyset.

Badeværelse og (gæste)toilet

I stueetagen finder du et lyst toilet i skandinavisk stil, hvor der er mulighed for en integreret vaskesøjle samt et depotrum under trappen til ekstra opbevaring. På første etage har du også et badeværelse med flisebelagt bruseniche samt væghængt toilet.

Tre gode og lyse soveværelser

På førstesalen er der et stort soveværelse samt to gode børneværelser. I soveværelset er der mulighed for at indrette en god garderobe med skydedøre, så der er plads til al tøjet. På reposen er der desuden plads til at indrette en fin arbejdsplads.

Terrasse og have

I forlængelse af køkken/alrummet ligger den sydvendte terrasse og have, hvor du kan nyde de varme sommerdage og se på børnene, der leger hen over bøgehækken. Her er plads til både spiseområde, blomsterkrukker og solstole, så sommerdagene rigtig kan nydes udendørs. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Fællesfaciliteter

Fællesskabet er i fokus i Toppen, og som beboer kan du bruge fælleshuset Skademosegård blot få minutters gang fra din hoveddør. Her har du ekstra god plads til at holde barnedåben eller fødselsdagen. Der er også etableret 1 ½ asfaltbelagt parkeringsplads pr. bolig, så der er god plads til både beboere og gæster.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Toppen

Mærk eftermiddagssolen, mens du går en tur i den fælles frugthave, eller nyd en kop kaffe i centrum. Dette nabolag er for dig, der ønsker et hjem i naturskønne omgivelser lige uden for Roskilde. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

siteassets/presse/bonava-markerer-byggestart-pa-roskildes-forste-svanemarkede-boliger-380.gif

Nu er byggeriet i gang

Det første spadestik er taget på de svanemærkede rækkehuse i Toppen, af selveste Roskildes Borgmester, Joy Mogensen. Det betyder, at byggeriet er gået i gang, og de første beboere forventes at kunne flytte ind i efteråret 2017.