Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Toppen 1 (bolig nr. 33), 3 soveværelser, 97 m²

Gavlbolig med smukt lysindfald og grønne omgivelser

Dette hjem er beliggende midt i det grønne, hvor du bl.a. kan gå på æblerov eller smage på de lækre mirabeller. Her er masser af plads til hygge og leg for hele familien – både inde og ude.

Velkommen til grønne omgivelser, latter og legekammerater lige om hjørnet. Denne skønne gavlbolig byder på 97 kvm livskvalitet og børneinstitutionen er blot 75 meter fra din hoveddør, hvilket gør hverdagen lidt lettere. Dette hjem er en type A2.

Entré

Så snart du træder ind af døren, kan du fornemme boligens dejlige lysindfald. Dette er et sted, hvor man med det samme føler sig tilpas. Entréen er praktisk med bøjlestang til overtøjet. Den trehjulede cykel, ski, klapvognen eller andre ting kan du let opbevare i dit private skur, der er placeret ved hovedindgangen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dette hjem er desuden svanemærket.

Køkken/alrum

Det store køkken/alrum udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær med familie og venner. Det lyse køkken har praktiske og holdbare overflader, der gør det nemt at holde det rent – og i køkken/alrummet er der plads til et stort spisebord. I dette hjem har du et ekstra dejligt lysindfald, grundet gavlvinduet, så du kan nyde de smukke omgivelser fra hele tre sider.

Badeværelse og (gæste)toilet

I stueetagen finder du et lyst toilet i skandinavisk stil, hvor der er mulighed for en integreret vaskesøjle samt et depotrum under trappen til ekstra opbevaring. Mens du på førstesalen har husets badeværelse i lys og moderne stil.

Tre gode og lyse soveværelser

Den rummelige soveafdeling finder du på førstesalen med et soveværelse samt to gode børneværelser. I denne bolig får du rummelige, kvadratiske børneværelser og i soveværelset er der mulighed for skabsvægge, så der er plads til garderoben. Ude på reposen kan du indrette en behagelig arbejdsplads.

Terrasse og have

Boligens terrasse og have ligger i forlængelse af køkken/alrummet, og fungerer som en forlængelse af boligen. Her er plads til både spiseområde, blomsterkrukker og solstole, så sommerdagene rigtig kan nydes udendørs.

Fællesfaciliteter

Fællesskabet er i fokus i Toppen, og som beboer kan du bruge fælleshuset Skademosegård blot få minutters gang fra din hoveddør. Her har du ekstra god plads til at holde barnedåben eller fødselsdagen. Der er også etableret 1 ½ asfaltbelagt parkeringsplads pr. bolig, så der er god plads til både beboere og gæster.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse
97 m²
Byggegrund
102 m²
Soveværelser
3

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere