Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Toppen 3 (bolig nr. 32), 3 soveværelser, 95 m²

Naturskønt område og 97 kvm hjerterum

Dette hjem er beliggende midt i det grønne, hvor du bl.a. kan gå på æblerov eller smage på de lækre mirabeller. Her er masser af plads til hygge og leg for hele familien – både inde og ude.

Denne skønne gavlbolig er en type A2, og byder på 97 kvm livskvalitet. Børneinstitutionen er blot 75 meter fra din hoveddør, hvilket gør hverdagen lidt lettere. Glæd dig til at blive en del af et nabolag, hvor grønne omgivelser og udsigt til marker er en del af hverdagen, og legekammeraterne er lige rundt om hjørnet.

Entré

Så snart du træder ind af døren, kan du fornemme boligens dejlige lysindfald. Dette er et sted, hvor man med det samme føler sig tilpas. Entréen er praktisk med bøjlestang til overtøjet, og opbevaringsplads er ikke et problem, da du har et privat skur, der er placeret ved hovedindgangen. Har du brug for mere plads, er der desuden et depotrum under boligens trappe til ekstra opbevaring.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dette hjem er desuden svanemærket.

Køkken/alrum

Det store køkken/alrum udgør husets hjerte og lægger om til mange timers kvalitetstid med familie og venner. Det lyse køkken har praktiske og holdbare overflader, der gør det nemt at holde det rent – og i køkken/alrummet er der plads til et stort spisebord, hvor du kan samle tropperne til fælles morgenmad i weekenderne.

Badeværelse og (gæste)toilet

I stueetagen finder du et lyst toilet i skandinavisk stil, hvor der er mulighed for en integreret vaskesøjle. Mens du på førstesalen har husets badeværelse i lys og moderne stil.

Tre gode og lyse soveværelser

Den rummelige soveafdeling finder du på førstesalen med et soveværelse samt to gode børneværelser. I denne bolig får du rummelige, kvadratiske børneværelser og i soveværelset er der mulighed for skabsvægge, så der er plads til garderoben. Ude på reposen kan du indrette en behagelig arbejdsplads.

Terrasse og have

I forlængelse af køkken/alrummet ligger den skønne, østvendte terrasse og have, hvor du rigtig kan nyde de varme sommermorgener med kaffe og boller. Her er plads til både spiseområde, blomsterkrukker og solstole, så sommerdagene rigtig kan nydes udendørs.

Fællesfaciliteter

Fællesskabet er i fokus i Toppen, og som beboer kan du bruge fælleshuset Skademosegård blot få minutters gang fra din hoveddør. Her har du ekstra god plads til at holde barnedåben eller fødselsdagen. Der er også etableret 1 ½ asfaltbelagt parkeringsplads pr. bolig, så der er god plads til både beboere og gæster.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse
95 m²
Byggegrund
100 m²
Soveværelser
3

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere