amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Til salg

Rækkehuse, Toppen 29,

Grønne omgivelser og 107 kvm hjerterum

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
2.995.000 kr.
Størrelse
107 m²
Rum
4
Ejerudgift
3.182 kr.
Til salg

Rækkehuse, Toppen 29,

Grønne omgivelser og 107 kvm hjerterum

Velkommen til grønne omgivelser, latter og legekammerater lige om hjørnet. Dette rækkehus er en gavlbolig, type B, og byder på 107 kvm hjerterum fordelt på to lyse plan.

Bo midt i det grønne med masser af plads til hygge og leg for hele familien – både inde og ude. I dette nabolag får du nogle skønne rammer, som dig og familien sammen kan udfylde. Bo i et trygt og moderne familiekvarter med egen have, hvor drømmen om rækkehus i naturskønne omgivelser kombineres med Roskildes nærtliggende bekvemmeligheder.

Entré

Så snart du træder ind i entréen, vil du føle dig hjemme. Entréen er lys og indbydende, og der er direkte indgang til toilettet, hvilket gør det nemt og praktisk, når børnene kommer hjem med mudrede hænder. Opbevaringsplads er ikke et problem, da boligen har et tilhørende skur med plads til barnevognen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dette hjem er desuden svanemærket.

Køkken/alrum

Det store køkken/alrum udgør husets hjerte og giver masser af muligheder for samvær med familie og venner. I dette hjem har du et ekstra dejligt lysindfald, grundet et gavlvindue, så du kan nyde de smukke omgivelser fra hele tre verdenshjørner.

Badeværelse og (gæste)toilet

I stueetagen er der et lyst toilet i skandinavisk stil med mulighed for en integreret vaskesøjle samt et depotrum under trappen til ekstra opbevaring. På førstesalen ligger husets store badeværelse i lys og moderne stil.

Tre gode og lyse soveværelser

Soveafdelingen på første sal består af tre rummelige værelser. I det store soveværelse er det muligt at indrette en god garderobe med skydedøre. Alle værelserne har et skønt lysindfald fra vinduespartierne, hvor udsigten virkelig kan nydes. På reposen er det desuden muligt at indrette en arbejdsplads.

Terrasse og have

Boligens terrasse og have ligger i forlængelse af køkken/alrummet, og fungerer som en forlængelse af boligen. Her er plads til både spiseområde, blomsterkrukker og solstole, så sommerdagene rigtig kan nydes udendørs.

Fællesfaciliteter

Fællesskabet er i fokus i Toppen, og som beboer kan du bruge fælleshuset Skademosegård blot få minutters gang fra din hoveddør. Her har du ekstra god plads til at holde barnedåben eller fødselsdagen. Der er også etableret 1 ½ asfaltbelagt parkeringsplads pr. bolig, så der er god plads til både beboere og gæster.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Toppen

Mærk eftermiddagssolen, mens du går en tur i den fælles frugthave, eller nyd en kop kaffe i centrum. Dette nabolag er for dig, der ønsker et hjem i naturskønne omgivelser lige uden for Roskilde. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

siteassets/presse/bonava-markerer-byggestart-pa-roskildes-forste-svanemarkede-boliger-380.gif

Nu er byggeriet i gang

Det første spadestik er taget på de svanemærkede rækkehuse i Toppen, af selveste Roskildes Borgmester, Joy Mogensen. Det betyder, at byggeriet er gået i gang, og de første beboere forventes at kunne flytte ind i efteråret 2017.