Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Toppen 9 (bolig nr. 29), 3 soveværelser, 107 m²

Grønne omgivelser og 107 kvm hjerterum

Velkommen til grønne omgivelser, latter og legekammerater lige om hjørnet. Dette rækkehus er en gavlbolig, type B, og byder på 107 kvm hjerterum fordelt på to lyse plan.

Bo midt i det grønne med masser af plads til hygge og leg for hele familien – både inde og ude. I dette nabolag får du nogle skønne rammer, som dig og familien sammen kan udfylde. Bo i et trygt og moderne familiekvarter med egen have, hvor drømmen om rækkehus i naturskønne omgivelser kombineres med Roskildes nærtliggende bekvemmeligheder.

Entré

Så snart du træder ind i entréen, vil du føle dig hjemme. Entréen er lys og indbydende, og der er direkte indgang til toilettet, hvilket gør det nemt og praktisk, når børnene kommer hjem med mudrede hænder. Opbevaringsplads er ikke et problem, da boligen har et tilhørende skur med plads til barnevognen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dette hjem er desuden svanemærket.

Køkken/alrum

Det store køkken/alrum udgør husets hjerte og giver masser af muligheder for samvær med familie og venner. I dette hjem har du et ekstra dejligt lysindfald, grundet et gavlvindue, så du kan nyde de smukke omgivelser fra hele tre verdenshjørner.

Badeværelse og (gæste)toilet

I stueetagen er der et lyst toilet i skandinavisk stil med mulighed for en integreret vaskesøjle samt et depotrum under trappen til ekstra opbevaring. På førstesalen ligger husets store badeværelse i lys og moderne stil.

Tre gode og lyse soveværelser

Soveafdelingen på første sal består af tre rummelige værelser. I det store soveværelse er det muligt at indrette en god garderobe med skydedøre. Alle værelserne har et skønt lysindfald fra vinduespartierne, hvor udsigten virkelig kan nydes. På reposen er det desuden muligt at indrette en arbejdsplads.

Terrasse og have

Boligens terrasse og have ligger i forlængelse af køkken/alrummet, og fungerer som en forlængelse af boligen. Her er plads til både spiseområde, blomsterkrukker og solstole, så sommerdagene rigtig kan nydes udendørs.

Fællesfaciliteter

Fællesskabet er i fokus i Toppen, og som beboer kan du bruge fælleshuset Skademosegård blot få minutters gang fra din hoveddør. Her har du ekstra god plads til at holde barnedåben eller fødselsdagen. Der er også etableret 1 ½ asfaltbelagt parkeringsplads pr. bolig, så der er god plads til både beboere og gæster.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse
107 m²
Byggegrund
109 m²
Soveværelser
3

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere