amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Toppen 28 Toppen

Solgt

Toppen 28, 4 rum, 104 m²

Grønne omgivelser og legekammerater lige om hjørnet

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
104 m²
Rum
4
Ejerudgift
3.118 kr.
Indflytning: Q4 2017
Solgt

Toppen 28, 4 rum, 104 m²

Grønne omgivelser og legekammerater lige om hjørnet

Dette hjem er beliggende midt i det grønne, og her er masser af plads til hygge og leg for hele familien – både inde og ude. Glæd dig til nogle skønne rammer, som dig og familien sammen kan udfylde.

Rækkehuset er en type B, og byder på 104 kvm fordelt på to lyse plan. Hvis du drømmer om at bo i et trygt og moderne familiekvarter med egen have og Roskildes nærtliggende bekvemmeligheder tæt på, så er dette måske dit nye hjem. Her kommer du til at bo i naturskønne omgivelser, hvor der er tid til både latter og fordybelse.

Entré

Så snart du træder ind i entréen, vil du føle dig hjemme. Entréen er lys og indbydende, og der er direkte indgang til toilettet, hvilket gør det nemt og praktisk, når børnene kommer hjem med mudrede hænder. Opbevaringsplads er ikke et problem, da boligen har et tilhørende skur med plads til barnevognen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dette hjem er desuden svanemærket.

Køkken/alrum

Det store køkken/alrum udgør husets hjerte og giver masser af muligheder for samvær med familie og venner. Boligen har et dejligt naturligt lys, grundet de mange store vinduer, så du får mere glæde af den smukke omkringliggende natur.

Badeværelse og (gæste)toilet

I stueetagen er der et lyst toilet i skandinavisk stil med mulighed for en integreret vaskesøjle samt et depotrum under trappen til ekstra opbevaring. På førstesalen ligger husets store badeværelse i lys og moderne stil.

Tre gode og lyse soveværelser

Soveafdelingen på første sal består af tre rummelige værelser. I det store soveværelse er det muligt at indrette en god garderobe med skydedøre. Alle værelserne har et skønt lysindfald fra vinduespartierne, hvor udsigten virkelig kan nydes. På reposen er det desuden muligt at indrette en arbejdsplads.

Terrasse og have

Boligens terrasse og have ligger i forlængelse af køkken/alrummet, og fungerer som en forlængelse af boligen. Her er plads til både spiseområde, blomsterkrukker og solstole, så sommerdagene rigtig kan nydes udendørs.

Fællesfaciliteter

Fællesskabet er i fokus i Toppen, og som beboer kan du bruge fælleshuset Skademosegård blot få minutters gang fra din hoveddør. Her har du ekstra god plads til at holde barnedåben eller fødselsdagen. Der er også etableret 1 ½ asfaltbelagt parkeringsplads pr. bolig, så der er god plads til både beboere og gæster.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Toppen

Mærk eftermiddagssolen, mens du går en tur i den fælles frugthave, eller nyd en kop kaffe i centrum. Dette nabolag er for dig, der ønsker et hjem i naturskønne omgivelser lige uden for Roskilde. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Nu er byggeriet i gang

Bonava markerer byggestart på Roskildes første svanemærkede boliger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere