Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Toppen 27 Toppen

Solgt

Toppen 27, 4 rum, 104 m²

Grønne omgivelser og legekammerater lige om hjørnet

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
104 m²
Rum
4
Indflytning: Q4 2017
Solgt

Toppen 27, 4 rum, 104 m²

Grønne omgivelser og legekammerater lige om hjørnet

Dette hjem er beliggende midt i det grønne, og her er masser af plads til hygge og leg for hele familien – både inde og ude. Glæd dig til nogle skønne rammer, som dig og familien sammen kan udfylde.

Rækkehuset er en type B, og byder på 104 kvm fordelt på to lyse plan. Hvis du drømmer om at bo i et trygt og moderne familiekvarter med egen have og Roskildes nærtliggende bekvemmeligheder tæt på, så er dette måske dit nye hjem. Her kommer du til at bo i naturskønne omgivelser, hvor der er tid til både latter og fordybelse.

Entré

Så snart du træder ind i entréen, vil du føle dig hjemme. Entréen er lys og indbydende, og der er direkte indgang til toilettet, hvilket gør det nemt og praktisk, når børnene kommer hjem med mudrede hænder. Opbevaringsplads er ikke et problem, da boligen har et tilhørende skur med plads til barnevognen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dette hjem er desuden svanemærket.

Køkken/alrum

Det store køkken/alrum udgør husets hjerte og giver masser af muligheder for samvær med familie og venner. Boligen har et dejligt naturligt lys, grundet de mange store vinduer, så du får mere glæde af den smukke omkringliggende natur.

Badeværelse og (gæste)toilet

I stueetagen er der et lyst toilet i skandinavisk stil med mulighed for en integreret vaskesøjle samt et depotrum under trappen til ekstra opbevaring. På førstesalen ligger husets store badeværelse i lys og moderne stil.

Tre gode og lyse soveværelser

Soveafdelingen på første sal består af tre rummelige værelser. I det store soveværelse er det muligt at indrette en god garderobe med skydedøre. Alle værelserne har et skønt lysindfald fra vinduespartierne, hvor udsigten virkelig kan nydes. På reposen er det desuden muligt at indrette en arbejdsplads.

Terrasse og have

Boligens terrasse og have ligger i forlængelse af køkken/alrummet, og fungerer som en forlængelse af boligen. Her er plads til både spiseområde, blomsterkrukker og solstole, så sommerdagene rigtig kan nydes udendørs.

Fællesfaciliteter

Fællesskabet er i fokus i Toppen, og som beboer kan du bruge fælleshuset Skademosegård blot få minutters gang fra din hoveddør. Her har du ekstra god plads til at holde barnedåben eller fødselsdagen. Der er også etableret 1 ½ asfaltbelagt parkeringsplads pr. bolig, så der er god plads til både beboere og gæster.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Toppen

Gå på æblerov med børnene i den fælles frugthave eller nyd solen på terrassen. Dette nabolag giver dig og din familie en tryg hverdag blandt 38 svanemærkede hjem blot ti minutter fra Roskilde centrum. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Nu er byggeriet i gang

Bonava markerer byggestart på Roskildes første svanemærkede boliger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere