Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Toppen 53 (bolig nr. 2), 3 soveværelser, 104 m²

Børnevenligt nabolag og masser af plads

Bo i et trygt og moderne familiekvarter med egen have - her kombineres drømmen om rækkehus i naturskønne omgivelser med Roskildes nærtliggende bekvemmeligheder.

Dette hjem byder på 104 kvm – og med børneinstitution 75 meter fra din hoveddør – er det den perfekte familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig til tre lyse soveværelser og et stort køkken/alrum, så du kan samle hele familien til hverdag og fest. Boligen er indrettet så hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og der er separat soveafdeling på 1. salen. Dette er en boligtype B.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dette hjem er desuden svanemærket.

Entré

Når du træder ind i den praktiske og lyse entré, kan du let hænge overtøjet på bøjlestagen. Dette er et sted, hvor man med det samme føler sig hjemme. Den trehjulede cykel, ski, klapvognen eller andre ting kan du opbevare i det praktiske skur, der er placeret ved hovedindgangen.

Køkken/alrum

Her får du Toppens største køkken/alrum, som udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær med familie og venner. Her kan du nyde den fantastiske udsigt mod Roskilde i de lyse sommeraftener. Boligen har et dejligt naturligt lys, grundet de mange store vinduer.

Badeværelse og (gæste)toilet

I stueetagen finder du et lyst toilet i skandinavisk stil, hvor der er mulighed for en integreret vaskesøjle samt et depotrum under trappen til ekstra opbevaring. På første etage har du også et badeværelse med flisebelagt bruseniche samt væghængt toilet.

Tre gode og lyse soveværelser

Den rummelige soveafdeling finder du på førstesalen, hvor der er et soveværelse samt to gode børneværelser. I denne bolig får du særligt rummelige børneværelser og i soveværelset er der mulighed for at indrette en god garderobe med skydedøre, så der er plads til al tøjet. På reposen er der desuden plads til at indrette en fin arbejdsplads.

Terrasse og have

I forlængelse af køkken/alrummet ligger den skønne, vestvendte terrasse og have, hvor du får aftensolen. Her kan du virkelig nyde de lange sommeraftener og dejlige omgivelser med grill og godt selskab.

Fællesfaciliteter

Fællesskabet er i fokus i Toppen, og som beboer kan du bruge fælleshuset Skademosegård blot få minutters gang fra din hoveddør. Her har du ekstra god plads til at holde barnedåben eller fødselsdagen. Der er også etableret 1 ½ asfaltbelagt parkeringsplads pr. bolig, så der er god plads til både beboere og gæster.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse
104 m²
Soveværelser
3

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere