amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Solgt

Rækkehuse, Toppen 2,

Børnevenligt nabolag og masser af plads

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
104 m²
Rum
4
Solgt

Rækkehuse, Toppen 2,

Børnevenligt nabolag og masser af plads

Bo i et trygt og moderne familiekvarter med egen have - her kombineres drømmen om rækkehus i naturskønne omgivelser med Roskildes nærtliggende bekvemmeligheder.

Dette hjem byder på 104 kvm – og med børneinstitution 75 meter fra din hoveddør – er det den perfekte familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig til tre lyse soveværelser og et stort køkken/alrum, så du kan samle hele familien til hverdag og fest. Boligen er indrettet så hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og der er separat soveafdeling på 1. salen. Dette er en boligtype B.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dette hjem er desuden svanemærket.

Entré

Når du træder ind i den praktiske og lyse entré, kan du let hænge overtøjet på bøjlestagen. Dette er et sted, hvor man med det samme føler sig hjemme. Den trehjulede cykel, ski, klapvognen eller andre ting kan du opbevare i det praktiske skur, der er placeret ved hovedindgangen.

Køkken/alrum

Her får du Toppens største køkken/alrum, som udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær med familie og venner. Her kan du nyde den fantastiske udsigt mod Roskilde i de lyse sommeraftener. Boligen har et dejligt naturligt lys, grundet de mange store vinduer.

Badeværelse og (gæste)toilet

I stueetagen finder du et lyst toilet i skandinavisk stil, hvor der er mulighed for en integreret vaskesøjle samt et depotrum under trappen til ekstra opbevaring. På første etage har du også et badeværelse med flisebelagt bruseniche samt væghængt toilet.

Tre gode og lyse soveværelser

Den rummelige soveafdeling finder du på førstesalen, hvor der er et soveværelse samt to gode børneværelser. I denne bolig får du særligt rummelige børneværelser og i soveværelset er der mulighed for at indrette en god garderobe med skydedøre, så der er plads til al tøjet. På reposen er der desuden plads til at indrette en fin arbejdsplads.

Terrasse og have

I forlængelse af køkken/alrummet ligger den skønne, vestvendte terrasse og have, hvor du får aftensolen. Her kan du virkelig nyde de lange sommeraftener og dejlige omgivelser med grill og godt selskab.

Fællesfaciliteter

Fællesskabet er i fokus i Toppen, og som beboer kan du bruge fælleshuset Skademosegård blot få minutters gang fra din hoveddør. Her har du ekstra god plads til at holde barnedåben eller fødselsdagen. Der er også etableret 1 ½ asfaltbelagt parkeringsplads pr. bolig, så der er god plads til både beboere og gæster.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Toppen

Mærk eftermiddagssolen, mens du går en tur i den fælles frugthave, eller nyd en kop kaffe i centrum. Dette nabolag er for dig, der ønsker et hjem i naturskønne omgivelser lige uden for Roskilde. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os
siteassets/presse/bonava-markerer-byggestart-pa-roskildes-forste-svanemarkede-boliger-380.gif

Nu er byggeriet i gang

Det første spadestik er taget på de svanemærkede rækkehuse i Toppen, af selveste Roskildes Borgmester, Joy Mogensen. Det betyder, at byggeriet er gået i gang, og de første beboere forventes at kunne flytte ind i efteråret 2017.