amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Solgt

Toppen 19, 4 rum, 107 m²

Børnevenligt nabolag og masser af plads

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
107 m²
Rum
4
Solgt

Toppen 19, 4 rum, 107 m²

Børnevenligt nabolag og masser af plads

Dette rækkehus er en skøn gavlbolig på 107 kvm hjerterum, og med børneinstitution 75 meter fra din hoveddør, er det et dejligt familiehjem med plads til leg og latter.

Toppen giver dig og din familie mulighed for at bo i børne- og naturvenlige omgivelser 10 min. fra Roskilde centrum. Her kombineres drømmen om et rækkehus i naturskønne omgivelser med Roskildes nærtliggende bekvemmeligheder. Boligen er en type B, med et skønt køkken/alrum og tre gode soveværelser.

Entré

Dette er et sted, hvor man med det samme føler sig hjemme. Entréen er praktisk, og du kan let komme af med dit overtøj. Samtidig er der direkte indgang til toilettet fra entréen, hvilket gør det nemt og let når børnene kommer hjem med mudrede hænder. Boligen har også et skur med god plads til barnevogn eller cykler.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dette hjem er desuden svanemærket.

Køkken/alrum

Det lyse køkken/alrum udgør husets hjerte, og her kan du samle både familie og venner til hyggelige middage. Her er plads til at lave mad med hele familien, og du kan stå ved køkkenvinduet og se når børnene kommer hjem fra skole. I dette hjem har du et særligt dejligt lysindfald, grundet det ekstra vindue i gavlen, så du kan nyde omgivelser fra hele tre verdenshjørner.

Badeværelse og (gæste)toilet

I stueetagen finder du et lyst toilet i skandinavisk stil, hvor der er mulighed for en integreret vaskesøjle samt et depotrum under trappen til ekstra opbevaring. Mens du på førstesalen har husets badeværelse i lys og moderne stil.

Tre gode og lyse soveværelser

På førstesal finder du soveafdelingen med tre rummelige værelser. I denne bolig får du større børneværelser end i resten af Toppen og i soveværelset er der også mulighed for at indrette en god garderobe med skydedøre, så der er plads til al tøjet. Værelserne har et skønt lysindfald fra vinduespartierne, hvor udsigten virkelig kan nydes. På reposen er det muligt at indrette en arbejdsplads.

Terrasse og have

I forlængelse af køkken/alrummet ligger den vestvendte terrasse og have, hvor du kan nyde grillmaden i aftensolen og se børnene lege hen over den grønne bøgehæk på de grønne arealer.

Fællesfaciliteter

Fællesskabet er i fokus i Toppen, og som beboer kan du bruge fælleshuset Skademosegård blot få minutters gang fra din hoveddør. Her har du ekstra god plads til at holde barnedåben eller fødselsdagen. Der er også etableret 1 ½ asfaltbelagt parkeringsplads pr. bolig, så der er god plads til både beboere og gæster.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Toppen

Mærk eftermiddagssolen, mens du går en tur i den fælles frugthave, eller nyd en kop kaffe i centrum. Dette nabolag er for dig, der ønsker et hjem i naturskønne omgivelser lige uden for Roskilde. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Nu er byggeriet i gang

Bonava markerer byggestart på Roskildes første svanemærkede boliger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere