Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Toppen 12 Toppen

Solgt

Toppen 12, 4 rum, 97 m²

Grønne omgivelser og smukt lysindfald

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
97 m²
Rum
4
Indflytning: Q4 2017
Solgt

Toppen 12, 4 rum, 97 m²

Grønne omgivelser og smukt lysindfald

Dette hjem er beliggende midt i det grønne, hvor du bl.a. kan gå på æblerov eller smage på de lækre mirabeller. Her er masser af plads til hygge og leg for hele familien – både inde og ude.

Velkommen til grønne omgivelser, latter og legekammerater lige om hjørnet. Bo i et trygt og moderne familiekvarter med egen have – her kombineres drømmen om rækkehus i naturskønne omgivelser med Roskildes nærtliggende bekvemmeligheder. Denne skønne gavlbolig byder på 97 kvm og børneinstitutionen er blot 75 meter fra din hoveddør. Dette rækkehus er en type A2.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré med bøjlestang til overtøjet, hvor du mødes af det dejlige lysindfald og udsigten til det grønne kvarter. Den trehjulede cykel, ski, klapvognen eller andre ting kan du opbevare i det praktiske skur, der er placeret ved hovedindgangen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Dette hjem er desuden svanemærket.

Køkken/alrum

Det store køkken/alrum udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær med familie og venner. Boligen har et dejligt naturligt lys, grundet de mange store vinduer, så du får mere glæde af den smukke omkringliggende natur. Særligt i denne bolig får du det optimale ud af dagslyset, da du sol fra tre sider. Nyd aftensolen, mens du laver aftensmad, og få glæde af morgensolen fra stuevinduet samt det ekstra vindue i gavlen, hvor du kan nyde eftermiddagssolen.

Badeværelse og (gæste)toilet

I stueetagen finder du et lyst toilet i skandinavisk stil, hvor der er mulighed for en integreret vaskesøjle samt et depotrum under trappen til ekstra opbevaring. Mens du på førstesalen har husets badeværelse i lys og moderne stil.

Tre gode og lyse soveværelser

Følger du trappen op til førstesalen finder du soveafdelingen med to lyse børneværelser og et soveværelse. Værelserne har et skønt lysindfald fra vinduespartierne, hvorfra udsigten og de grønne omgivelser kan nydes. På reposen er det muligt at indrette en arbejdsplads.

Terrasse og have

I forlængelse af køkken/alrummet ligger den skønne, østvendte terrasse og have, hvor du rigtig kan nyde de varme sommermorgener med kaffe og boller.

Fællesfaciliteter

Fællesskabet er i fokus i Toppen, og som beboer kan du bruge fælleshuset Skademosegård blot få minutters gang fra din hoveddør. Her har du ekstra god plads til at holde barnedåben eller fødselsdagen. Der er også etableret 1 ½ asfaltbelagt parkeringsplads pr. bolig, så der er god plads til både beboere og gæster.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Toppen

Gå på æblerov med børnene i den fælles frugthave eller nyd solen på terrassen. Dette nabolag giver dig og din familie en tryg hverdag blandt 38 svanemærkede hjem blot ti minutter fra Roskilde centrum. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Nu er byggeriet i gang

Bonava markerer byggestart på Roskildes første svanemærkede boliger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere