amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Rækkehus i Trekroner

Rækkehus i Trekroner

Nye rækkehuse i Trekroner

Trekroner er et hyggeligt og grønt boligområde. Med et rækkehus her, kan du glæde dig til lys, luft og skønne naturområder, og du er kun en kort cykeltur fra Roskilde centrum.

Trekroner som område

Trekroner er allerede hjem for mange familier, og med et rækkehus i Toppen flytter du ind i et område med fokus på fællesskab og tryghed. I Trekroner er der plads til liv, leg og latter både inde og ude.

Trekroner er omgivet af skøn natur, og derfor har vi valgt at bygge svanemærkede rækkehuse i området, så der er en god samhørighed med nabolaget og de grønne omgivelser. Fra dit nye rækkehus i Trekroner kan du let løbe eller gå en tur i 1000 års skoven. Trekroner er beliggende i et smukt og bølgende landskab med udsigt til Roskilde Domkirke, så du får næsten ikke bedre beliggenhed. Vores svanemærkede rækkehuse i Trekroner er dejlige familiehjem.

Trekroner indbyder til masser af aktiviteter både i nærområdet og inde i Roskilde by. På de små villaveje kan du træne familiens mindste medlem på den trehjulede cykel, eller tag en rulleskøjtetur med de større børn. Når kinderne er røde af al den friske luft, kan I nyde en kop varm kakao i jeres nye rækkehus. Det er svært ikke at føle sig hjemme i dette charmerende område.

Vores nye rækkehuse i Trekroner