amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Rækkehus i Trekroner

Rækkehus i Trekroner

Trekroner er et hyggeligt og grønt boligområde. Med et rækkehus her, kan du glæde dig til lys, luft og skønne naturområder, og du er kun en kort cykeltur fra Roskilde centrum.

Trekroner er allerede hjem for mange familier, og med et rækkehus i Toppen flytter du ind i et område med fokus på fællesskab og tryghed. I Trekroner er der plads til liv, leg og latter både inde og ude.

Trekroner er omgivet af skøn natur, og derfor har vi valgt at bygge svanemærkede rækkehuse i området, så der er en god samhørighed med nabolaget og de grønne omgivelser. Fra dit nye rækkehus i Trekroner kan du let løbe eller gå en tur i 1000 års skoven. Trekroner er beliggende i et smukt og bølgende landskab med udsigt til Roskilde Domkirke, så du får næsten ikke bedre beliggenhed. Vores svanemærkede rækkehuse i Trekroner er dejlige familiehjem.

Trekroner indbyder til masser af aktiviteter både i nærområdet og inde i Roskilde by. På de små villaveje kan du træne familiens mindste medlem på den trehjulede cykel, eller tag en rulleskøjtetur med de større børn. Når kinderne er røde af al den friske luft, kan I nyde en kop varm kakao i jeres nye rækkehus. Det er svært ikke at føle sig hjemme i dette charmerende område.

Rækkehuse i Trekroner