Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Rækkehus i Trekroner

Rækkehus i Trekroner

Nye rækkehuse i Trekroner

Trekroner er et hyggeligt og grønt boligområde. Med et rækkehus her, kan du glæde dig til lys, luft og skønne naturområder, og du er kun en kort cykeltur fra Roskilde centrum.

Trekroner som område

Trekroner er allerede hjem for mange familier, og med et rækkehus i Toppen flytter du ind i et område med fokus på fællesskab og tryghed. I Trekroner er der plads til liv, leg og latter både inde og ude.

Trekroner er omgivet af skøn natur, og derfor har vi valgt at bygge svanemærkede rækkehuse i området, så der er en god samhørighed med nabolaget og de grønne omgivelser. Fra dit nye rækkehus i Trekroner kan du let løbe eller gå en tur i 1000 års skoven. Trekroner er beliggende i et smukt og bølgende landskab med udsigt til Roskilde Domkirke, så du får næsten ikke bedre beliggenhed. Vores svanemærkede rækkehuse i Trekroner er dejlige familiehjem.

Trekroner indbyder til masser af aktiviteter både i nærområdet og inde i Roskilde by. På de små villaveje kan du træne familiens mindste medlem på den trehjulede cykel, eller tag en rulleskøjtetur med de større børn. Når kinderne er røde af al den friske luft, kan I nyde en kop varm kakao i jeres nye rækkehus. Det er svært ikke at føle sig hjemme i dette charmerende område.

Vores nye rækkehuse i Trekroner