amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Nybyggeri i Trekroner

Nybyggeri i Trekroner

Søger du nybyggeri i Trekroner? Vi har nybyggede, svanemærkede rækkehuse til salg i Trekroner.

I Trekroner kan du glæde dig til at flytte ind i en dejlig nybygget bolig, med et nabolag lidt udover det sædvanlige. Vi skaber spændende rekreative fællesarealer mellem de nybyggede boliger, hvor det er muligt at gå på opdagelse og plukke æbler. Det er svært at finde bedre rammer for familielivet end her i Trekroner, hvor by og natur forenes på smukkeste vis.

Med en nybygget bolig i Trekroner, kan du glæde dig til kvalitetstid med familien eller alene, da dit nye hjem kræver minimal vedligeholdelse. Måske du vil en tur forbi Vikingeskibsmuseet eller Roskilde Domkirke. Du kan også nyde Roskildes gågade med små specialbutikker, gallerier og bibliotek. Hvis regnen siler ned, kan du i stedet nyde de lyse rum i din nybyggede bolig. Måske der skal laves hjemmelavet suppe i køkkenet, mens ungerne leger inde i stuen. Trekroner er et stille nabolag, så nyd at det eneste du kan høre, er regnens trommen på vinduerne.

Der er mange fordele ved nybyggeri. Du har mulighed for at blive en del af et helt nyt nabolag, hvor de andre familier på vejen også lige er flyttet ind. Det skaber gode forudsætninger for nye og dejlige relationer, både for store og små.

Vores nybyggede boliger i Trekroner er svanemærkede, og vi lægger stor vægt på, at nybyggeriet harmonerer med områdets grønne profil.

Nybyggede hjem i Trekroner