Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Nybyggeri i Trekroner

Nybyggeri i Trekroner

Nybyggede hjem i Trekroner

Søger du nybyggeri i Trekroner? Vi har nybyggede, svanemærkede rækkehuse til salg i Trekroner.

Det nye område

I Trekroner kan du glæde dig til at flytte ind i en dejlig nybygget bolig, med et nabolag lidt udover det sædvanlige. Vi skaber spændende rekreative fællesarealer mellem de nybyggede boliger, hvor det er muligt at gå på opdagelse og plukke æbler. Det er svært at finde bedre rammer for familielivet end her i Trekroner, hvor by og natur forenes på smukkeste vis.

De nye hjem

Med en nybygget bolig i Trekroner, kan du glæde dig til kvalitetstid med familien eller alene, da dit nye hjem kræver minimal vedligeholdelse. Måske du vil en tur forbi Vikingeskibsmuseet eller Roskilde Domkirke. Du kan også nyde Roskildes gågade med små specialbutikker, gallerier og bibliotek. Hvis regnen siler ned, kan du i stedet nyde de lyse rum i din nybyggede bolig. Måske der skal laves hjemmelavet suppe i køkkenet, mens ungerne leger inde i stuen. Trekroner er et stille nabolag, så nyd at det eneste du kan høre, er regnens trommen på vinduerne.

Der er mange fordele ved nybyggeri. Du har mulighed for at blive en del af et helt nyt nabolag, hvor de andre familier på vejen også lige er flyttet ind. Det skaber gode forudsætninger for nye og dejlige relationer, både for store og små.

Vores nybyggede boliger i Trekroner er svanemærkede, og vi lægger stor vægt på, at nybyggeriet harmonerer med områdets grønne profil.

Vores nybyggede hjem i Trekroner