Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Trekroner

Næste åbent hus
Mandag 05 juni 14:00 - 15:00

Trekroner

Trekroner

Grøn livskvalitet og børnevenligt kvarter

Trekroner er et hyggeligt og grønt boligområde, beliggende lige ved Roskilde. Her er masser af lys, luft og skønne naturområder, og du er kun en kort cykeltur fra centrum.

Trekroner er allerede hjem for mange familier, og med et rækkehus i Toppen flytter du ind i et område med fokus på fællesskab og tryghed i de grønne, rekreative områder. Her er plads til liv, leg og latter både inde og ude. I det bølgende landskab ser man de tre tårne på Roskilde Domkirke i horisonten, mens stier snor sig ned mod universitetssøen og de grønne områder ved Himmelev. 1000 års skoven indbyder til løbe-, cykel- og klapvognsture. Et dejligt område til den aktive familie. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når I skal planlægge den næste familietur. Her bygger vi Toppen, som byder på 38 svanemærkede rækkehuse i to forskellige størrelser med spændende rekreative fællesarealer mellem husene, hvor det er muligt at gå på opdagelse og plukke æbler.

Kend dit nabolag

4 minutters gåtur til integreret daginstitution
10 minutter til caféer og shopping
1 gymnasium
5 km til stranden
1 idrætsforening med masser af sport

Kultur og oplevelser

Her finder du bl.a. Vikingeskibsmuseet og Roskilde Domkirke; en del af verdens kulturarv. , som byder på en biograf, eller gågaden med små specialbutikker, gallerier og bibliotek.

Transport

Med en beliggenhed mindre end en halv times tid fra Nørreport og let adgang til offentlig transport og motorvej bliver det lettere at få en travl hverdag til at hænge sammen. Skole og daginstitutioner ligger lige i nærheden af Toppen.

Natur og aktivitet

Området omkring Trekroner byder på et væld af aktiviteter. Hop på mountainbiken og oplev de omkringliggende skove eller tag en rolig cykeltur til havnen for at spise is. Du kan også samle tropperne til familieyoga og saunagus i Roskilde Badet.

Natur og aktivitet

Med et rækkehus på Toppen i Trekroner får du daginstitutionen 75 meter fra din hoveddør, mens den nærmeste skole ligger en cykeltur væk ad sikker skolevej. Så du behøver ikke bekymre dig om pasnings- og skolemuligheder.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Trekroner

Er dette et område for dig?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig med mere information om det nye nabolag.