amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Rækkehus i Roskilde

Rækkehus i Roskilde

Nye rækkehuse i Roskilde

Vi bygger netop nu familievenlige rækkehuse i Roskilde. Rækkehusene er svanemærkede, så der er samhørighed med områdets grønne omgivelser. Her kan du nyde lyset og luften fra de omkringliggende marker, mens du stadig bor tæt på byens liv.

Det nye nabolag

Eftermiddagssolen bryder gennem skyerne, mens børnene løber rundt i haven, og du er omgivet af marker og frisk luft. Med et rækkehus i Roskilde, så kan dette blive din nye hverdag.
Tag børnene i hånden og gå tur i den fælles frugthave, eller udforsk Roskilde By på egen hånd, før du nyder en kop kaffe i centrum. Roskilde har også et stort udbud af aktiviteter som blandt andet mountainbiking i de omkringliggende skove eller en svømmetur ved Strandparken. Du kan også prøve kræfter med familieyoga eller saunagus i Roskildebadet.

Med et rækkehus i Roskilde, på Toppen, bliver du en del af et grønt fællesskab, hvor du kan bo med egen have og få udsigt til himmel og marker. Her kan du glæde dig til at komme hjem efter en lang dag. De smukke omgivelser giver ro til krop og sjæl.

Det er svært at beskrive den ro, som opstår, når man kommer lidt væk fra byens puls. Men én ting er sikkert, du kan godt glæde dig til at flytte ind i et af vores rækkehuse i Roskilde.  

Vores nye rækkehuse i Roskilde

Find jeres nye hjem i Roskilde

Vi bygger nye nabolag i