Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Boliger i Roskilde

Boliger i Roskilde

Find din nye bolig i Roskilde

Roskilde er en historisk by, som byder på charmerende brostensbelagte gader med små farvede huse i bedste Matador-stil. Roskilde ligger 30 minutter fra København og her er gode forbindelser både med bil og offentlig transport.

Mange familier falder for Roskildes charme og vælger en bolig i dette skønne område. En kort cykeltur fra Roskilde centrum, tæt ved Roskilde Universitetets smukke sø, finder du Toppen med svanemærkede rækkehuse. Her kan du finde en bolig som passer til netop dig og din familie.  

En kulturel by

Roskilde er nok mest kendt for Roskilde Festivalens store musikstjerner, men det er en alsidig by, som huser mange sportslige og kulturelle oplevelser. I Roskilde kan du gå på opdagelse hos Vikingeskibsmuseet og i Roskilde Domkirke, og mærke historiens vingesus. Der er også mulighed for både shopping og caféliv på Ro’s Torv eller nede på hovedgaden, der emmer af liv.

I Roskilde er der rig mulighed for at nyde både det kulturelle liv, såvel som sportslige aktiviteter. Roskilde har nemlig et stort udbud af aktiviteter som blandt andet mountainbiking i de omkringliggende skove eller en svømmetur ved Strandparken. Du kan også prøve kræfter med familieyoga eller saunagus i Roskildebadet. Med en bolig i Roskilde er mulighederne mange. Glæd dig til en hverdag fyldt med luft, natur og oplevelser.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Roskilde

Nabolag i Roskilde

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Roskilde