amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Boliger i Roskilde

Boliger i Roskilde

Find dit nye hjem i Roskilde

Roskilde er en historisk by, som byder på charmerende brostensbelagte gader med små farvede huse i bedste Matador-stil. Roskilde ligger 30 minutter fra København og her er gode forbindelser både med bil og offentlig transport. En kort cykeltur fra Roskilde centrum, tæt ved Roskilde Universitetets smukke sø, finder du Toppen med svanemærkede rækkehuse.

Roskilde er nok mest kendt for Roskilde Festivalens store musikstjerner, men det er en alsidig by, som huser mange sportslige og kulturelle oplevelser. I Roskilde kan du gå på opdagelse hos Vikingeskibsmuseet og i Roskilde Domkirke, og mærke historiens vingesus.

Her er samtidig rig mulighed for både shopping og caféliv på Ro’s Torv eller nede på hovedgaden, der emmer af liv.

I Roskilde er der rig mulighed for at nyde både det kulturelle liv, såvel som sportslige aktiviteter. Roskilde har nemlig et stort udbud af aktiviteter som blandt andet mountainbiking i de omkringliggende skove eller en svømmetur ved Strandparken. Du kan også prøve kræfter med familieyoga eller saunagus i Roskildebadet.

Boliger i Roskilde

Nabolag i Roskilde

Boliger i Roskilde