Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nybyggeri Køge

Nybyggeri Køge havn

Hvis du er på udkig efter en nybyggeri i Køge, har vi måske netop det, du leder efter. Bonava bygger nyt nabolag i Køge, der består af familievenlige, nybyggede boliger. Alle boligerne opfylder høje energikrav og er fremstillet af materialer af høj kvalitet – det giver dig et hjem, der skal vedligeholdes minimalt, og samtidig får du god, grøn samvittighed.

Nybyggeri i Køge

I Køge får du det hele – den skønne natur, freden og roen kombineret med hyggeligt og aktivt byliv. Du får også nærhed til København – ikke mindst fra december 2018 når den nye højhastighedsbane står klar, så du kan nå hovedstaden på blot 25 minutter i tog. Når du investerer i nybyggeri i Køge, får du en kvalitetsbolig med hyggeligt nærmiljø bygget af en erfaren udbyder af netop nybyggede boliger. Så køb trygt nybyggeri  i Køge fra Bonava; vi skal nok guide dig sikkert igennem hele forløbet, lige fra projektering til nøglefærdigt hjem.

Nedenfor kan du læse mere om Bonava’s nybyggeri i Køge.

Vores nybyggede hjem i Køge

Find jeres nye hjem i Køge

Vi bygger nye nabolag i

Nabolaget omkring Bonava’s nybyggeri i Køge

Med en nybygget bolig i Køge kan du glæde dig til mange dejlige timer både inde og ude. Der vil være masser af muligheder for lange gå- eller løbeture i lokalområdet, og Køge by har et rigt kulturliv med mange spændende arrangementer. Vores nybyggeri i Køge får en dejlig, central beliggenhed ved Søndre Havn, så du kan nyde når solens stråler bryder frem og Køges smukke havneområde for alvor til sin ret.

Bonava's nybyggeri i Køge kommer til at bestå af nybyggede boliger i forskellige størrelser, så der er plads til alle – både singler, børnefamilier og seniorer. Det er svært ikke at falde for dette charmerende område, der tiltrækker både store og små.

Se mere omkring vores nybyggeri i køge - Kystengen her >

Kom med på rejsen med nybyggeri i Køge

Når du investerer i Bonava’s nybyggeri i Køge, begynder du en spændende rejse. Hvis du køber tidligt i processen, får du muligheden for at følge byggeriet fra start til slut – og det er helt specielt at være med til.

Mange er interesseret i nybyggeri, da det er en måde at få et hjem på, som ingen andre har boet i før.

Når du køber en nybygget bolig i Køge fra Bonava, er vi med dig hele vejen på din rejse mod drømmeboligen, og vi sørger for at orientere dig om alt, hvad der sker i byggeriet undervejs. Med Bonava’s nybyggeri i Køge kan du glæde dig til at blive inviteret til blandt andet åben byggeplads og rejsegilde. Til åben byggeplads kan du følge byggeriet af de nybyggede boliger, og når spærene er rejst i nybyggeriet, inviterer vi til rejsegilde. Rejsegildet er håndværkernes fest, hvor vi fejrer deres store indsats i opførelsen af de nybyggede boliger ved Køge Havn.

Lidt om os bag nybyggeriet i Køge

Bonava blev grundlagt i 1930’erne og vi har skabt hjem og nabolag lige siden. Vores navn er en sammentrækning af de svenske ord ”bo”, der symboliserer hjemmet, og ”nav”, der symboliserer et samlingspunkt. Det, synes vi, understreger vores værdier: At skabe hjem og nabolag, hvor der er plads til og mulighed for at være sammen og hver for sig – med respekt for både de nybyggede boliger og hinanden.

Efter at have været en del af NCC i mange år, blev vi en selvstændig virksomhed i 2016. Vores virksomhed bygger på et fundament af mere end 80 års erfaring, og vi er både glade for og stolte over, at alle de nybyggede boliger, vi har stået bag gennem årene, i dag er rigtige hjem, der er beboet af familier.

Vi har stor erfaring med nybyggeri, og vi glæder os til at skabe et nyt og hyggeligt nabolag til dig i Køge, hvor der er god plads til både dig og din familie. Når du investerer i nybyggeri i Køge fra Bonava, står vi bag dig på rejsen mod netop din drømmebolig. Glæd til dig at finde helt hjem i nybyggeri i Køge Havn.

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere