Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Kystengen 17 3. sal, 2 soveværelser, 104 m²

To soveværelser og eftermiddagskaffe i solen

Velkommen til et hyggeligt hjem med to gode soveværelser samt et lyst køkken/alrum, hvor der er plads til at samle venner og familien. Glæd dig til lune sommeraftener på din altan med en god bog.

Denne skønne lejlighed er en type P, der rummer 102 kvm livskvalitet. Det nybyggede hjem kræver minimal vedligeholdelse, så du kan fokusere på de ting, der gør dig glad i hverdagen. Lejligheden har et nordisk inspireret badeværelse, egen altan og et rummeligt køkken/alrum samt stue. Kystengen danner rammen om en social og aktiv hverdag med maser af lys og luft fra områdets skønne omgivelser.

Entré

Når man træder ind i hjemmet føler man sig tilpas med det samme. Boligen har en varme og hygge, der gør, at du altid kan glæde dig til at komme hjem. Fra entréen kan du fornemme hjemmets smukke lysindfald, og her er fin plads til at hænge frakken og stille skoene efter en shoppetur i Køge.

Køkken

Boligens rummelige køkken/alrum fungerer som hjemmets samlingspunkt. Den gode bordplads gør det muligt for dig at udfolde dine kulinariske evner og imponere gæsterne med en lækker menu.

Stue

Den lyse stue ligger i forlængelse af det åbne køkken/alrum og giver dig og din familie lys og luft til at leve livet. Her kan indrettes en hyggelige sofakrog og en spiseplads, hvor familien kan samles om en hjemmebagt brownie og et spil Bezzerwisser.

Badeværelse

Badeværelset er i lys og klassisk nordisk stil med bruseniche og belagt med en tidløs flise. Rummet er indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan klare vasketøjet. Og så er der lagt gulvvarme, så du kan holde dine fødder lune efter morgenbadet.

Værelser

Hjemmet byder på to gode soveværelser med mulighed for indretning med garderobeskabe. Værelserne er fleksible og kan benyttes til det du ønsker. Har du kun brug for et enkelt soveværelse, kan du med fordel indrette det resterende værelse som kontor eller tegnestue.

Altan

Du finder altanen i forlængelse af stuen, hvorfra du kan nyde udsigten over nabolaget. Altanen er nord-vestvendt, så du kan nyde de lune sommeraftener under åben himmel.

Faciliteter og parkering

Til hjemmet følger et depotrum, hvor du kan opbevare vinterjakker og klapstolene til når der kommer gæster. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.245.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
104 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
3.010 kr.
Etage
3 af 6

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere