Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 15, 2 soveværelser, 108 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Gavlbolig og egen altan

Velkommen indenfor i et hjem med to gode soveværelser samt et rummeligt og lyst køkken/alrum, hvor der er plads til at samle familien. Glæd dig til lune sommeraftener på din altan med en god bog.

Denne boligtype P1 er en nybygget ejerlejlighed på 106 kvm beliggende på tredje sal. I hjemmet er der god plads til at samle familie samt venner, og skabe hyggelig minder i dejlige, lyse rammer. Du kan blandt andet glæde dig til to gode soveværelser, et stort køkken/alrum, lys stue og egen altan.

Entré

Fra svalegangen træder du ind i hjemmets entré. Her er der fin plads til at hænge frakken og stille skoene efter en dag på arbejdet.

Køkken

Fra entréen har du direkte adgang til det rummelige køkken/alrum med masser af bordplads til at udfolde dine kulinariske evner. Det lyse køkken er bygget i holdbare materialer og indbyder til at invitere venner og familie over til en hyggelig middag. Der er indrettet opvaskemaskine i køkkenet, så du nemt kan klare opvasken efter middagen.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af køkken/alrummet, og gavlboligens store vinduespartier skaber et lyst og moderne hjem. I stuen kan du indrette en dejlig sofakrog, hvor du kan se spændende film sammen med dine kære. Fra stuen er der udgang til hjemmets altan, hvor du kan nyde udsigten over nabolaget.

Badeværelse

Badeværelset har et skandinavisk islæt og belagt med en tidløs flise. Her finder du en bruseniche og vandbesparende armaturer til gavn for miljøet og din privatøkonomi. Rummet har vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en tur på landevejscyklen. Badeværelset er varmet op via gulvvarme, så dine fødder kan holde sig lune. En dejlig luksus i hverdagen.

Værelser

Dette hjem byder på to skønne værelser med god skabsplads. Hvis du kun har behov for et enkelt soveværelse, kan du med fordel indrette det andet værelse som kontor eller bibliotek.

Altan

Hjemmet har egen altan, hvor der er fin plads til at samles omkring et lille bord og indtage aftensmaden under åben himmel. Altanen er nord-vestvendt, så du kan nyde eftermiddagssolen og en dejlig kop kaffe efter arbejde.

Faciliteter og parkering

Hjemmet har gulvvarme i alle rum, så små og store fødder holdes varme i de kolde vintermåneder. Du får også et depotrum til dit hjem. Her kan du opbevare de ting du ikke bruger i hverdagen. Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
108 m²
Soveværelser
2
Etage
3 af 6
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere