Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 13 2. sal, 3 soveværelser, 119 m²

Åbent køkken/alrum og svalegang

Velkommen til en lys lejlighed med æstetiske og funktionelle løsninger. Slå benene op og nyd en god film i din sofakrog eller tag kaffen med ned i det hyggelige fælles gårdrum.

Denne boligtype Q er et lyst hjem på 103 kvm beliggende på anden etage. Her er god plads til hverdagen og til at samle familie samt venner i det åbne køkken/alrum og stue. Du kan blandt andet glæde dig til to skønne soveværelser, store vinduespartier og to altaner.

Entré

Du træder ind i det skønne hjem fra en dejlig svalegang, der ligger ud til gårdrummets fine røde toner. Entréen åbner op til det store, lyse køkken/alrum og stue.

Køkken

Hjemmets køkken inviterer til hyggelig madlavning for hele familien. Her er god plads til at bage pandekager om søndagen, og du behøver ikke bekymre dig om rodet bagefter. I køkkenet er der indrettet en praktisk opvaskemaskine, så du nemt kan klare opvasken. Det åbne rum gør det muligt for dig at indrette en hyggelig spisekrog, hvor familien kan samles.

Stue

Du finder stuen i åben forlængelse af køkkenet. Her kan du glæde dig til mange stunder sammen med dine kære. Fra stuen har du udgang til hjemmets ene altan, hvorfra du kan nyde udsigten over nabolaget.

Badeværelse

Badeværelset byder på en bruseniche samt vandbesparende amarturer til gavn for miljøet og privatøkonomien. Rummet er inspireret af den nordiske stil og er belagt med en tidløs flise. Her finder du både vaskemaskine og tørretumbler, så du nemt kan vaske og tørre træningstøjet efter en tur i fitnesscenteret.

Værelser

Dette hjem har to gode fleksible værelser, som du kan indrette efter eget behov. Hvis du blot har brug for et enkelt soveværelse, kan det andet værelse indrettes som kontor eller gæsteværelse. I begge værelser kan der tilkøbes garderobeskabe efter eget ønske.

Altaner

Hjemmet har to altaner, så du kan nyde solen både om formiddagen og eftermiddagen. Fra stuen er der udgang til en skøn nord-vestvendt altan med udsigt over nabolaget. Fra hjemmets anden altan kan du nyde morgenmaden og udsigten til det hyggelige fælles gårdrum. Altanerne fungerer som en naturlig forlængelse af dit hjem.

Faciliteter og parkering

Hjemmet er opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde aftentimer. Gulvvarmen giver en stabil og behagelig temperatur året rundt. Der følger et depotrum med til lejligheden, hvor du kan opbevare dit vintertøj eller ekstra stole til festen. Ved dit nye hjem finder du desuden et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
119 m²
Soveværelser
3
Etage
2 af 6
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere