Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Kystengen 12, 2 soveværelser, 104 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Lyse trægulve og to altaner

Indret din personlige hyggekrog og nyd en god bog på en af dine to altaner. Her får du et nybygget og nøglefærdigt hjem med plads til hverdagen.

Denne boligtype Q er et lyst hjem på 102 kvm beliggende på anden etage. I hjemmet er der god plads til at samle familie samt venner og skabe hyggelige minder i dejlige rammer. Du kan blandt andet glæde dig til to gode soveværelser, et nordisk inspireret køkken samt to altaner.

Entré

Du træder ind i det lyse hjem fra en skøn svalegang. Her kan naboer mødes og snakke om hverdagens gøremål. Entréen åbner op til det dejlige lyse køkken/alrum samt stue.

Køkken

I køkkenet har du fin plads til at udfordre din kulinariske evner. Den gode bordplads inviterer til småkagebagning for hele familien. Køkkenet er praktisk indrettet med opvaskemaskine, så du nemt og hurtigt kan klare opvasken. Det store, åbne rum giver også gode mulighed for at indrette en hyggelig spisekrog, hvor familien kan samles om måltiderne.

Stue

Stuen ligger i naturlig forlængelse af køkkenet og her er gode indretningsmuligheder. Du kan eksempelvis skabe en hyggelig sofakrog, hvor du kan se en god film sammen med dine kære på en gråvejrsdag.

Badeværelse

Du finder badeværelset ud til det store lyse køkken/alrum og stue. Det er lyst og indrettet i en klassisk nordisk stil. Badeværelset byder på en god bruseniche samt vandbesparende amarturer. Du har også en vaskemaskine samt tørretumbler, så du nemt kan vaske og tørre sengetøjet.

Værelser

Det nye hjem byder på to dejlige soveværelser med god plads til garderobeskabe. Skabene kan tilkøbes efter behov og ønske. Værelserne er kendetegnet af fleksibilitet, så du kan med fordel vælge at indrette det ene som kontor eller bibliotek, det er kun fantasien der sætter grænser.

Altaner

Fra stuen er der udgang til en skøn nord-vestvendt altan, hvor du kan tilbringe eftermiddagen i solen med en kop kaffe efter arbejde. Du kan også nyde morgenmaden fra hjemmets anden altan, der ligger i forbindelse med svalegangen. Her kan du nyde gårdrummets karakter og de fine rødlige toner.

Faciliteter og parkering

Ved dit nye hjem finder du et begrænset antal underjordiske parkeringspladser. Her kan du tilkøbe en p-plads, så længe der er ledige pladser. Der hører et depotrum med til hjemmet, hvor du kan opbevare de ting, som du ikke bruger i hverdagen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
104 m²
Soveværelser
2
Etage
2 af 6
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere