Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Kystengen 03, 3 soveværelser, 129 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Åben planløsning og et levende kvarter

Det nye hjem i Kystengen er en del af et spændende og nyt kvarter på Søndre Havn. Området kendetegnes ved nærhed til vandet, skønne boliger i karrébebyggelser og ikke mindst unikke fællesarealer.

Dette hjem karakteriseres især af den store fornemmelse af åbenhed. De forskudte plan i underetagen giver en imponerende rumfornemmelse i det lækre køkken-alrum, hvor I kan samles til aftensmaden, inden I finder vej til de bløde møbler i stuen, som ligger i åben forbindelse hertil via få trin. Åbenheden bliver yderligere understreget af det skandinaviske materialevalg, hvor lyst interiør og askeparketgulve på elegant vis får rummene til at forekomme større. Der er desuden gulvvarme i boligen, og der er benyttet hårde hvidevarer af høj kvalitet fra Siemens. På første sal har I en komplet værelsesafdeling, hvor hjemmets tre værelser ligger samlet med adgang fra repos. Som en ekstra gevinst har det største af værelserne udgang til en dejlig altan. Hjemmet er beriget med hele to badeværelser, ét i stueplan og ét på førstesalen, så det er slut med stressende toiletkøer i de kostbare morgentimer, hvor alt skal klappe.

Private og fælles områder

Der er anlagt terrasser til hver side af huset, så det skorter ikke på udeområder, hvor I kan lade sommerferiens morgenmad forlænges til både brunch og tidlig frokost, inden I for alvor kommer i gang med dagen. Ikke mindst får I glæde af altanen på første sal, der er perfekt til en fredelig stund med udsigt til aktiviteten i gårdrummet. Endelig er de skønne, åbne fællesarealer oplagte steder at mødes med naboerne, eller man I kan nyde en god bog i skyggen af et træ, mens hverdagen udspiller sig omkring dig.

Nærmiljøet

Søndre Havn er et ambitiøst projekt, og i Køge vil I ikke få fornemmelsen af at flytte ind i et byggeri på en ufærdig pløjemark. I nærheden finder i bl.a. kulturhuset Tapperiet, hvor I kan høre livemusik, nyde jazzbrunch, eller slet og ret lægge vejen forbi til en kop kaffe og en bid brød, når lysten melder sig. I har få minutters gang til havet, mens Køges byliv er 10 minutter væk, og går den daglige tur til og fra København, får I en rejsetid på cirka en halv time.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.895.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
129 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
3.369 kr.
Etage
stuen+1 af 6
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Altan, Terrasse

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere