Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nybyggeri i Køge Kyst

Nybyggede hjem i Køge Kyst

Leder du efter en nybygget bolig i Køge Kyst? Der opføres netop nu flere spændende nybyggerier ved Køge Kyst. Hvis du leder efter en nybygget bolig, med en dejlig beliggenhed centralt ved Søndre Havn, så bygger vi måske dit nye hjem.

Nybyggeri Køge Kyst

Vi er ved at skabe et nyt nabolag i Køge Kyst. Nabolaget kommer til at bestå af familievenlige nybyggede boliger. De nybyggede boliger skabes med hensynstagen til områdets natur, og her er plads til både store og små.

Et nybygget hjem

En fordel ved nybyggede boliger er, at de kræver minimal vedligeholdelse, så du får et hjem hvor der er tid til familien. Vores nybyggeri i Køge Kyst opfylder desuden høje energikrav, hvilket giver god grøn samvittighed. Hver enkelt nybyggede bolig vil få et dejligt lysindfald, og du er tæt på både natur og vand.

Vi har skabt hjem og nabolag siden 1930’erne, så du kan føle dig helt tryg, hvis du vælger, at vores nybyggeri i Køge Kyst, skal være dit nye hjem. Vi har stor erfaring med nybyggeri, og glæder os til at skabe et hyggeligt nabolag i Køge Kyst med plads til leg, latter og gode stunder. Køge Kyst og resten af lokalområdet byder desuden på masser af aktiviteter for hele familien. Det er svært ikke at falde for dette charmerende område.

Vores nybyggede hjem i Køge Kyst

Find jeres nye hjem i Køge Kyst

Vi bygger nye nabolag i

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere