Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ejerlejlighed i Køge Kyst

Nye ejerlejligheder i Køge Kyst

Hvis du leder efter en ejerlejlighed i et trygt og familievenligt nabolag, så er dette stedet. Køge Kyst har rigtig mange gode kvaliteter, der vil glæde både store og små. Med en ejerlejlighed i Køge Kyst kommer du til at bo helt tæt på både natur og vand.

Ejerlejligheder til salg i Køge Kyst

Vi bygger ejerlejligheder i Køge Kyst i forskellige størrelser, og håber, at en af disse ejerlejligheder vil opfylde netop dine behov. Forestil dig, at du underskriver kontrakten på din nye ejerlejlighed i Køge Kyst, og herefter kan du glæde dig til at bo i et nabolag med adgang til badestrand, strandeng og grønne områder. Dette er faktisk muligt, da vores nye ejerlejligheder i Køge Kyst er beliggende ved Søndre Havn.

Lokalområdet

Køge Kyst er tæt på mange og gode indkøbsmuligheder. Du kan slentre ned gennem de historiske gader i Køges bymidte, og nyde kvarterets charme. Når indkøbene er klaret, kan du tage en kaffe på en lille hyggelig café, før turen går hjemad. Når du igen er hjemme i din nye ejerlejlighed, kan du glæde dig til en god aften med familien, og måske ungerne skal hjælpe med aftensmaden.

I Køge Kyst får du en hverdag fyldt med hyggelige stunder i et trygt og dejligt nabolag – og samtidig er du tæt på både natur og vand. Og sidst men ikke mindst, er der rigtig gode trafikale forbindelser, så du let kan komme rundt. 

Vores nye ejerlejligheder i Køge Kyst

Find jeres nye hjem i Køge Kyst

Vi bygger nye nabolag i

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere