Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ejerlejlighed i Køge

Ejerlejlighed i Køge

Leder du efter en nybygget ejerlejlighed i Køge? Vi har netop nu en ejerlejlighed til salg i Køge – nærmere Søndre Havn. Med sin placering ca. 40 minutter fra København er Køge den ideelle by for dig, der leder efter en nybygget ejerlejlighed i et bynært område, som samtidig har masser af nærmiljø.

Ejerlejlighed til salg i Køge

En ejerlejlighed i Køge giver dig mulighed for at opleve den gamle købstad med huse i bymidten helt tilbage fra 1500-tallet. Der er liv og glade dage på torvet, og en nylig udbygning af Køges gågade har gjort, at her nu er alle de shopping-, spise- og kulturmuligheder, hjertet kan begære. Find en ejerlejlighed til salg i Køge længere nede på siden.

Med en ejerlejlighed i Køge har du det hele – både byliv og skøn natur – tæt på dit hjem. Og så ligger byen tæt på København. Køge har imidlertid et rigt erhvervs- og kulturliv og er det ideelle sted for dig, der gerne vil have alle fordelene ved en større by, men samtidig have naturen lige i baghaven.

Med en ejerlejlighed i Køge Kyst får du det bedste fra to verdener – et nybygget hjem tæt på bylivet og udendørs arealer, der lægger op til socialt samvær med dine naboer i det omfang, du har lyst til. Uanset om du flytter til en ejerlejlighed i Køge som single, et par eller en børnefamilie, vil du helt sikkert trives i et hjem skabt af Bonava.

Find en ejerlejlighed til salg i Køges Søndre Havn »

Oplev nabolaget i Køge

En nybygget ejerlejlighed i Køge fra Bonava er et familievenligt hjem, der ligger i det naturskønne område omkring Køge Kyst. Her kan du glæde dig til at flytte ind i og nyde lyden af vandet og det særlige lys, du kun finder tæt på havet.

Fra din nye ejerlejlighed i Køge kan du let udforske de mange charmerende områder i og omkring kystbyen. Når solen står højt på himlen, kan du snøre løbeskoene og løbe en tur omkring Søndre Strand. Her kan du nyde en kold dukkert i årets varme måneder – eller hvad med en let frokost på en hyggelig café i godt selskab? Køge har det hele: Højt til himlen, byliv og natur. Og hvis du hopper på toget, er du i Danmarks hovedstad på ganske kort tid.

Find den perfekte ejerlejlighed til salg i Køge her, under vores projekter.

Vores nye ejerlejligheder i Køge

Find jeres nye hjem i Køge

Vi bygger nye nabolag i

Konceptet bag Bonavas ejerlejligheder i Køge

Bonava skaber familievenlige, aktive og sociale nabolag og nærområder, der passer til dig og den livsstil, du har og fører. Det afspejles i alle vores boliger.

En ny ejerlejlighed i Køge skabt af Bonava er ikke bare en lejlighed. Den er et hjem – et sted, du kan smide både sko og hæmninger. Et sted, du kan puste ud efter en lang dag. Et sted, du kan grine sammen med dine nærmeste. Et sted, hvor du kan skabe dine egne traditioner.

Der er en helt særlig følelse forbundet med at komme hjem. Den følelse går lige i maven, og det er den, vi lever for hos Bonava. Den kan ikke forklares – den skal mærkes. Og forhåbentlig mærker du den i din nye ejerlejlighed i Køge.

Find en hjemmelig ejerlejlighed til salg i Køge Kyst »

siteassets/01---projekter/koge/bonava-koge-kystengen-kokken-580x400.jpg

Den perfekte indretning til din ejerlejlighed i Køge

Enhver ejerlejlighed i Køge fra Bonava er indrettet lyst og familievenligt og bygget i ressourceeffektive og bæredygtige materialer. Dit nye hjem kræver dermed minimal vedligeholdelse og har samtidig et sundt indeklima. Det er godt for både dig og miljøet. Udearealerne ved vores ejerlejligheder i Køge er med til at passe på miljøet. Ud over at indbyde til fællesskab for jer, der bor der, bidrager de nøje udtænkte udendørsarealer til den lokale biodiversitet. Når der er plads til, at planter og dyr kan trives, er der endnu større sandsynlighed for, at mennesker også vil blomstre her.

Find en perfekt indrettet ejerlejlighed til salg i Køge her
siteassets/stemningsbilleder/580x400/bonava-naboskab-nabolykke-altan-580x400.jpg

Prøv en nybygget ejerlejlighed i Køge

Med en nybygget ejerlejlighed i Køge får du tid til at nyde alle de små ting i hverdagen. Her er både hus- og hjerterum – og plads til fællesskabet, for hos Bonava har vi fokus på både de indre og de ydre rammer. Vi lægger mange kræfter i at skabe udendørsarealer, der indbyder til socialt samvær, så du og dine naboer kan mødes uformelt og, hvis I har lyst, skabe jeres egne traditioner i boligforeningen. For et hjem er nemlig meget mere end blot fire vægge – det er også alt det omkring hjemmet. Inklusive naboerne til din ejerlejlighed i Køge.

Find en fællesskabsskabende ejerlejlighed til salg i Kystengen her
siteassets/stemningsbilleder/580x400/bonava-legeplads-naboskab-580x400.jpg

Ejerlejlighed til salg i Køge - Designet for lykke

Hver en ejerlejlighed i Køge er et univers, vi har skabt for din lykke. Gennem mange år i byggebranchen har vi undersøgt og målt, hvad det er, der gør beboere lykkelige i deres hjem. Og med udgangspunkt i denne viden har vi skabt en model for, hvordan vi skal bygge en ejendom, hvor mennesker kan trives. Det kalder vi The House of Happiness.

Læs mere om, hvad et lykkeligt hjem består af

Opdag den historiske Køge

I Køge kombineres nyt og gammelt, og det er blandt andet det, der er med til at gøre byen så charmerende. Når du har en ejerlejlighed i Køge, kan du gå på opdagelse i den gamle middelalderby, der er meget velbevaret, takket være Køge Byråds tradition for bevaring og byforbedring.

Vidste du, at Køge har det ældst fungerende Rådhus i landet? Det er fra 1552, og samtidig kan byen også prale af at have Danmarks ældst daterede bindingsværkshus. Det stammer helt tilbage fra 1527 og kaldes, meget passende, ”Det gamle hus”. Når du bor i en ejerlejlighed i Køge, er du altid omgivet af historie og Danmarks nationalarv.

Find en charmerende, nybygget ejerlejlighed til salg i Køge Kystengen »

Nyd det moderne med en ejerlejlighed i Køge

Når du har udforsket den historiske bydel, kan du kigge forbi Strædet i Køge, der er et helt nyt handelsstrøg, som ligger i forbindelse med den eksisterende gågade. Her er masser af butikker og restauranter, og er du i humør til at se en film, har byens store, nye biograf højst sandsynligt noget, du har lyst til at se. Efter byvandringen er ovre, kan du glæde dig til at komme hjem til en splinterny ejerlejlighed i Køge.

Trænger du til en tur til landets hovedstad, kan du tilbagelægge de omkring 40 km i S-toget på ca. 50 minutter. Og fra december 2018 går det endnu hurtigere, når Danmarks første højhastighedsbane – endnu en danmarksrekord til Køge – bliver indviet. Blot 25 minutter kommer det til at tage fra din ejerlejlighed i Køge til København.

Køge har altså alt kørende for sig, endda også bogstaveligt talt, så hvorfor ikke springe til nu og sikre dig en af vores nye, lyse og familievenlige ejerlejligheder i Køge Kyst? Velkommen hjem til Køge.

Find en moderne ejerlejlighed til salg i Køge højere oppe på siden »

Om os bag ejerlejlighederne i Køge

Hos Bonava har vi skabt hjem – og nabolag – i mange år. Efter at have været en del af NCC i en årrække blev vi i 2016 en selvstændig virksomhed. En virksomhed, hvis rejse mod lyse, familievenlige boliger med sociale og miljømæssige værdier allerede begyndte i 1930’erne. Siden da har vi skabt mange rækkehuse og ejerlejligheder i Køge og resten af Danmark. Boliger, der alle er hjem for familier eller par i dag, der hver har formet et hjem med sine personlige skikke og traditioner.

Når du køber en ejerlejlighed i Køge fra Bonava, står vi bag dig hele vejen. Lige fra din første kontakt til du træder ind ad døren i den færdige bolig. Og endda videre endnu. For skulle der være noget i dit nye hjem, som ikke er som forventet, kan du altid kontakte os. Når der er gået et år, fra byggeriet er blevet færdigt, kontakter vi dig for at høre, om alt er, som det skal være. Og det gør vi igen fem år efter færdiggørelsen. Bare så der er styr på alle detaljer i din ejerlejlighed i Køge.

Find en ejerlejlighed til salg i Køge ved vores projekter, eller ring til os, og hør om dine muligheder for at købe en ejerlejlighed i Køge.

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere