amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Rækkehus i København

Rækkehus i København

Nye rækkehuse i København

Drømmer du om et rækkehus i København, samtidig med at du er tæt på skov og naturområder? Dette er faktisk muligt, da vi bygger rækkehuse centralt i København og med let adgang til grønne områder.

Byens puls

Du kommer til at bo i et nybygget rækkehus tæt på city. Det betyder, at du let kan pendle ind til byen, hvis du arbejder i København. Samtidig kan du nyde byens pulserende liv, de mange små forretninger og gode spisesteder i weekenden.

Plads til alle

Mange familier søger et rækkehus, da det giver plads til både privatliv og fællesskab i et hyggeligt nabolag. København giver dig mulighed for at bo i et urbant og børnevenligt miljø, hvor daginstitutioner og skoler er tæt på dit nye hjem. 

I forlængelse af hjemmet

Om sommeren kan du nyde de lange solskinsdage på Havnebadet, Islands Brygge. Det er også muligt at vinterbade, hvis du er til det. Der er opstillede saunaer på kajen, så du kan få varmen efter. Københavns mange museer er let tilgængelige året rundt, og når du har udforsket byen på egen hånd eller med familien, er dit nye hjem lige rundt om hjørnet.

Et rækkehus i byen giver dig og din familie masser af fleksibilitet, og kombinationen af by, natur og oplevelser går her op i en højere enhed. Det er en helt speciel følelse at bo i byen.

Vores nye rækkehuse i København

Find jeres nye hjem i København

Vi bygger nyt nabolag i