Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Rækkehus i København

Nye rækkehuse i København

Drømmer du om et rækkehus i København, samtidig med at du er tæt på skov og naturområder? Det kan faktisk godt lade sig gøre at få et rækkehus i København med nem adgang til grønne områder såvel som til hovedstadens pulserende liv. Så hvis du gerne vil bo både centralt og med adgang til den fri natur, er et rækkehus i København oplagt for dig.

Køb nyt rækkehus i København

Hos Bonava bygger vi rækkehuse tæt på city. Du kommer til at bo tæt på, hvor det hele sker – og du kan komme på arbejde i løbet af et øjeblik på cykel eller i metro eller bil, hvis du arbejder i København. Cykelstierne, S-togsnettet, Metroen og busser, der kører hele tiden, gør det endnu nemmere at udnytte Københavns mange muligheder. Og at lade bilen stå. 

Når du er hjemme i dit nye rækkehus, kan du nyde roen og freden, og når du synes, du har gjort det nok, kan du i løbet af ingen tid gøre brug af byens liv, de mange spændende forretninger og de gode spisesteder. 

I et rækkehus er der god plads til både privatliv og fællesskab i et hyggeligt nabolag. Med et rækkehus i København har du mulighed for at bo i et urbant og børnevenligt miljø, hvor daginstitutioner, skoler, caféer og nærmiljø generelt er tæt på dit nye hjem. 

Hos Bonava har vi bygget nye rækkehuse og nabolag flere steder i København. 

Find jeres nye hjem i København

Vi bygger nyt nabolag i

Dit nye rækkehus i København 

Lyden af nøglen i låsen. Hoveddøren går op, og du træder indenfor. Alt er nyt, lyst og pænt. Du er hjemme. Den dag, du træder ind i dit nye rækkehus i København, bliver en dag, du ikke glemmer lige med det samme. Det er den første dag i det liv, du skal forme i helt nye rammer, og hos Bonava har vi gjort alt, hvad vi kan for, at det bliver en mindeværdig dag. 

Når du køber et rækkehus hos Bonava, får du en helt ny bolig, bygget af kvalitetsmaterialer. Vi bygger bæredygtigt med øje for både mennesker og miljø, og derfor bygger vi ressourceeffektivt med stort fokus på det gode indeklima og et fornuftigt energiforbrug. Det er vigtigt for os, at du trives i dit nye rækkehus i København, og vores holdning er, at de ydre rammer er lige så vigtige for at skabe et godt hjem, som de indre. Derfor er vores rækkehuse til salg i København alle formet med et formål om fællesskab.  

Rækkehuset udgør den perfekte boligform til både at kunne være privat og social – du kan trække dig tilbage til din egen private altan, terrasse eller have, eller du kan socialisere med dine naboer i det grønne nabolag, vi sørger for at etablere, inden du flytter ind.

Hvor meget du vil omgås dine naboer, er naturligvis op til dig. Vi har skabt rammerne for, at det kan lade sig gøre – hvordan de bliver fyldt ud, er noget, I beboere finder ud af i fællesskab. Måske vil I lave en mad- eller løbeklub, arrangere fælles tøndeslagning til fastelavn eller holde et brag af en sommerfest. Måske har I det fint med et nik over hækken i ny og næ. Og måske finder I et leje lige midt imellem. I et nyt byggeri har I nemlig alle muligheder for selv at være med til at præge omgangsformen jer naboer imellem. 

Et rækkehus i den alsidige storby København 

Når du bor i rækkehus i København, kan du nyde de lange solskinsdage og lune aftener ved Havnebadet på Islands Brygge. Du kan selvfølgelig også vinterbade, hvis du holder af det kolde gys. Der bliver opstillet saunaer på kajen i de kolde måneder, så det er muligt at få varmen igen efter et dyp. Du kan også besøge Amager Fælled, sommer som vinter, og opleve den skønne natur, der omkranser vores hovedstad.  

Københavns mange museer er let tilgængelige hele året, og der venter dig smagfulde madoplevelser på byens store udbud af restauranter – mange af dem i absolut verdensklasse. Når du har udforsket byen på egen hånd eller sammen med familien, er det nemt og hurtigt at komme hjem til dit rækkehus, der ligger lige om hjørnet fra det meste.  

Et rækkehus i København giver dig og din familie masser af plads og fleksibilitet, og her går en unik kombination af by, natur og oplevelser op i en højere enhed. Det er en helt speciel følelse at bo i byen, og mulighederne er uendelige. 

Kom helt hjem med Bonava

Hos Bonava bygger vi ikke bare lejligheder og rækkehuse – vi bygger hjem med plads til drømme og til at være lige præcis den, du er. Hjem, der er til at leve i og til at fejre livets store og små oplevelser. Vi skaber hjem, der er lige indbydende, uanset om du foretrækker en aften på sofaen med en god bog eller en hyggelig aften med vennerne og familien. Vi skaber hjem, der kan rumme det hele, og det har vi gjort siden 1930’erne. Efter i mange år at have været en del af NCC blev vi i 2016 en selvstændig virksomhed. Og vi fortsætter ufortrødent med at skabe lejligheder og rækkehuse, der kan bringe dig helt hjem. 

Når du køber en bolig hos os, er vi med dig hele vejen. Lige fra den første underskrift, til du har nøglen i hånden. Og selv der slipper vi dig ikke helt. For efter et og fem år fra byggeriet står færdigt, kontakter vi dig for at høre, om alt er, som det skal være. Og oplever du noget i mellemtiden, du gerne vil vende med os, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. 

Se nærmere på vores rækkehuse i København 

Hos Bonava har vi bygget en lang række hjem i København. Både på Islands Brygge og i Ørestad. Alle steder har vi skabt udendørsarealer med øje for fællesskabet og nabolaget. Og en funktionel planløsning, naturligvis. 

Det bedste ved den her lejlighed er planløsningen med de dejlige store rum, køkkenet i hjørnet af stuen, og så har den alle de små rum, som vi har brug for. Jeg har mit eget kontor, min kone har et kontor i den anden ende, og vi har et soveværelse ved siden af stuen. Jeg synes simpelthen, at det er en utrolig god lejlighed. Dem, der har designet boligen, har tænkt sig godt om.

Jørgen

Beboer på Islands Brygge

 

 

Se nærmere på vores rækkehuse i København her, eller kontakt os for at høre mere. 

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere