amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Rækkehus i København

Rækkehus i København

Nybyggede rækkehuse til salg i København

Drømmer du om et rækkehus i København, samtidig med at du er tæt på skov og naturområder? Dette er faktisk muligt, da vi bygger rækkehuse centralt i København og med let adgang til grønne områder.

Du kommer til at bo i et nybygget rækkehus tæt på city. Det betyder, at du let kan pendle ind til byen, hvis du arbejder i København. Samtidig kan du nyde byens pulserende liv, de mange små forretninger og gode spisesteder i weekenden.

Mange familier søger et rækkehus, da det giver plads til både privatliv og fællesskab i et hyggeligt nabolag. København giver dig mulighed for at bo i et urbant og børnevenligt miljø, hvor daginstitutioner og skoler er tæt på dit nye hjem. 

Om sommeren kan du nyde de lange solskinsdage på Havnebadet, Islands Brygge. Det er også muligt at vinterbade, hvis du er til det. Der er opstillede saunaer på kajen, så du kan få varmen efter. Københavns mange museer er let tilgængelige året rundt, og når du har udforsket byen på egen hånd eller med familien, er dit nye hjem lige rundt om hjørnet.

Et rækkehus i byen giver dig og din familie masser af fleksibilitet, og kombinationen af by, natur og oplevelser går her op i en højere enhed. Det er en helt speciel følelse at bo i byen.

Projekter i København

Nabolag i Rækkehus i København

ALLE NABOLAG I RÆKKEHUS I KØBENHAVN