Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Rækkehus på Amager

Rækkehus på Amager

Nye rækkehuse på Amager

Det kan være en udfordring at finde et familievenligt rækkehus tæt på Byen. Men måske et af vores rækkehuse på Amager er netop det, som dig og din familie leder efter?

Amagers nye område

Ørestad Syd er et attraktivt område på Amager, der ligger på grænsen mellem Kalvebod Fælleds vilde natur og Royal Arenas internationale oplevelser. Det er her, at vi bygger de hjemlige rækkehuse. Forestil dig at bo i rækkehus, med egen have, centralt på Amager. Dette er nu muligt.

Det nye nabolag

Med et rækkehus på Amager, i Ørestad Syd, bliver du en del af et hyggeligt nabolag med små reakreative arealer. Og der er blot seks metrostop til Kongens Nytorv. Den korte afstand til indre by giver masser af muligheder i weekenderne, og hvis du arbejder i byen, kan du let komme til og fra arbejde.

Amager er for dig, som ønsker en komfortabel og urban livsstil uden at gå på kompromis med naturskønne omgivelser. I Ørestad Syd kombineres natur og by, så du kan bo tæt på city og samtidig have adgang til lys og luft, og børnene kan lege i trygge omgivelser. Her er mulighed for alt fra leg på naturlegeplads til gå- og løbeture, eller en hyggelig venindetur med klapvognen. Et dejligt nabolag til børnefamilier i alle størrelser.

Vores nye rækkehuse på Amager

Find jeres nye hjem på Amager

Vi bygger nye nabolag i