amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Rækkehus på Amager

Rækkehus på Amager

Nybyggede rækkehuse på Amager

Det kan være en udfordring at finde et familievenligt rækkehus tæt på Byen. Men måske et af vores rækkehuse på Amager er netop det, som dig og din familie leder efter?

Ørestad Syd er et attraktivt område på Amager, der ligger på grænsen mellem Kalvebod Fælleds vilde natur og Royal Arenas internationale oplevelser. Det er her, at vi bygger de hjemlige rækkehuse. Forestil dig at bo i rækkehus, med egen have, centralt på Amager. Dette er nu muligt.

Med et rækkehus på Amager, i Ørestad Syd, bliver du en del af et hyggeligt nabolag med små reakreative arealer. Og der er blot seks metrostop til Kongens Nytorv. Den korte afstand til indre by giver masser af muligheder i weekenderne, og hvis du arbejder i byen, kan du let komme til og fra arbejde.

Amager er for dig, som ønsker en komfortabel og urban livsstil uden at gå på kompromis med naturskønne omgivelser. I Ørestad Syd kombineres natur og by, så du kan bo tæt på city og samtidig have adgang til lys og luft, og børnene kan lege i trygge omgivelser. Her er mulighed for alt fra leg på naturlegeplads til gå- og løbeture, eller en hyggelig venindetur med klapvognen. Et dejligt nabolag til børnefamilier i alle størrelser.

Projekter i Ørestad

Nabolag i Rækkehus på Amager

ALLE NABOLAG I RÆKKEHUS PÅ AMAGER