amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Rækkehus i Ørestad

Rækkehus i Ørestad

Nye rækkehuse i Ørestaden

I Ørestad Syd kan du bo i hjemlige omgivelser i et dejligt rækkehus med egen have og naturen som nærmeste nabo. Hvis du drømmer om at bo i et rækkehus centralt placeret i Ørestad Syd, så er vores familievenlige rækkehuse måske netop det du leder efter.

De nye muligheder

Det er let at forelske sig i Ørestad Syd, da området byder på masser af muligheder. Vidste du at Kalvebod Fælled ikke blot er en skøn, grøn legeplads, men også et stort forrådskammer? Tag familien med på eventyr, og oplev den rige og spiselige natur som nabolaget har at byde på.

Om sommerens kan du gå på jagt efter brombær og solbær i krat og buske. Skab hyggelige minder med bærjagt og hjemmelavet marmelade. Når efteråret nærmer sig, er det tid til æblerov. Eller måske I bare vil hygge indendørs med stearinlys, lune tæpper og varm kakao med skumfiduser. 

Lokalområdet 

Fra dit nye hjem er der blot fem minutter til indkøb og seks metrostop til Kongens Nytorv. Så det er faktisk muligt at finde et dejligt rækkehus helt tæt på byen. De familievenlige rækkehuse i Ørestad Syd byder på hjemlig hygge og urbane fornemmelser. Her kan du glæde dig til at komme hjem. 

Vores nye rækkehuse i Ørestad

Find jeres nye hjem i Ørestad

Vi bygger nye nabolag i