amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Rækkehus i Ørestad

Rækkehus i Ørestad

Nybygget rækkehus i Ørestaden

I Ørestad Syd kan du bo i hjemlige omgivelser i et dejligt rækkehus med egen have og naturen som nærmeste nabo. Hvis du drømmer om at bo i et rækkehus centralt placeret i Ørestad Syd, så er vores familievenlige rækkehuse måske netop det du leder efter.

Det er let at forelske sig i Ørestad Syd, da området byder på masser af muligheder. Vidste du at Kalvebod Fælled ikke blot er en skøn, grøn legeplads, men også et stort forrådskammer? Tag familien med på eventyr, og oplev den rige og spiselige natur som nabolaget har at byde på.

Om sommerens kan du gå på jagt efter brombær og solbær i krat og buske. Skab hyggelige minder med bærjagt og hjemmelavet marmelade. Når efteråret nærmer sig, er det tid til æblerov. Eller måske I bare vil hygge indendørs med stearinlys, lune tæpper og varm kakao med skumfiduser.  

Fra dit nye hjem er der blot fem minutter til indkøb og seks metrostop til Kongens Nytorv. Så det er faktisk muligt at finde et dejligt rækkehus helt tæt på byen. De familievenlige rækkehuse i Ørestad Syd byder på hjemlig hygge og urbane fornemmelser. Her kan du glæde dig til at komme hjem. 

Projekter i Ørestad

Nabolag i Rækkehus i Ørestad

ALLE NABOLAG I RÆKKEHUS I ØRESTAD