Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Nybyggeri i Ørestad

Nybyggeri i Ørestad

Nye hjem i Ørestad

Ørestad er en dynamisk bydel, hvor du finder nybyggede boliger i grønne omgivelser. En nybygget bolig, et stenkast fra metro og indkøb, giver dig og familien mulighed for at spare tid i hverdagen.

Der er stor efterspørgsel på nybyggeri i Ørestad

Med en nybygget bolig er der stor gennemsigtighed i forhold til boligens fremtidige udgifter. Hvert enkelt af vores nybyggede boliger i Ørestad skal opfylde høje energikrav, hvilket giver grøn samvittighed, et behageligt indeklima og en god boligøkonomi.

At købe en nybygget bolig i Ørestad er en rejse for hele familien. At bygge et hjem fra grunden af er en stor proces, som I får lov til at følge på tæt hold. Du inviteres blandt andet med til rejsegilde, når spærene er rejst i nybyggeriet. Her fejres de kommende nybyggede boliger samt håndværkernes flid og indsats.

Med en nybygget bolig i Ørestads Arenakvarter kan du glæde dig til at bo på grænsen mellem Kalvebod Fælleds vilde savanne og Royal Arenas internationale oplevelser. Højt til himlen, lange gåture på fælleden, latter, leg og plads til at slappe af. Dette er en del af hverdagen i Ørestad.  

Nybyggeri i Ørestad er attraktivt, da du her kan gøre en god investering, og samtidig kommer du til at bo i et hjem med en høj livskvalitet.

Vores nybyggede hjem i Ørestad

Find jeres nye hjem i Ørestad

Vi bygger nye nabolag i