amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Nybyggeri i Ørestad

Nybyggeri i Ørestad

Der er stor efterspørgsel på nybyggeri i Ørestad.

Ørestad er en dynamisk bydel, hvor du finder nybyggede boliger i grønne omgivelser. En nybygget bolig, et stenkast fra metro og indkøb, giver dig og familien mulighed for at spare tid i hverdagen.

Med en nybygget bolig er der stor gennemsigtighed i forhold til boligens fremtidige udgifter. Hvert enkelt af vores nybyggede boliger i Ørestad skal opfylde høje energikrav, hvilket giver grøn samvittighed, et behageligt indeklima og en god boligøkonomi.

At købe en nybygget bolig i Ørestad er en rejse for hele familien. At bygge et hjem fra grunden af er en stor proces, som I får lov til at følge på tæt hold. Du inviteres blandt andet med til rejsegilde, når spærene er rejst i nybyggeriet. Her fejres de kommende nybyggede boliger samt håndværkernes flid og indsats.

Med en nybygget bolig i Ørestads Arenakvarter kan du glæde dig til at bo på grænsen mellem Kalvebod Fælleds vilde savanne og Royal Arenas internationale oplevelser. Højt til himlen, lange gåture på fælleden, latter, leg og plads til at slappe af. Dette er en del af hverdagen i Ørestad.  

Nybyggeri i Ørestad er attraktivt, da du her kan gøre en god investering, og samtidig kommer du til at bo i et hjem med en høj livskvalitet.

Nybyggede boliger i Ørestad

Nybyggede nabolag i Ørestad

ALLE NABOLAG I NYBYGGERI I ØRESTAD