amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Lejlighed på Amager

Lejlighed på Amager

Nybyggede lejligheder på Amager

Leder du også efter en lejlighed på Amager? Du er ikke den eneste. Derfor bygger vi netop nu lejligheder centralt på Amager i Ørestad Syd.

Med en lejlighed på Amager er du tæt på det hele, både by og natur. Find rulleskøjterne frem og tag en tur forbi Amager Strandpark, eller måske dagen skal bruges inde i Fields, hvor de mange butikker kan udforskes, mens regnen siler ned udenfor. Amager byder også på en stor biograf i Fields, et kulturhus samt musikbegivenheder i DR’s Koncerthus. Hvad enten solen stråler eller det regner, så er der aktiviteter for alle størrelser på Amager.

Glæd dig til en dejlig hverdag på Amager, hvor du kan komme hjem til en lejlighed, som byder på hjemlig hygge og hjerterum. Og naturen er lige uden for døren. Nogle steder føler man sig bare hjemme, og det vil du også gøre i din nye lejlighed.

Her er plads og tid til fordybelse og sjov. Slap af på sofaen med en god bog, eller måske aftenen skal bruges i køkkenet med vennerne. Du kan også binde løbeskoene og lade tankerne flyve, mens du løber en tur i den smukke natur. Og byens pulserende liv er lige rundt om hjørnet.

Projekter i Ørestad

Nabolag i Lejlighed på Amager

ALLE NABOLAG I LEJLIGHED PÅ AMAGER