Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Lejlighed på Amager

Lejlighed på Amager

Nye lejligheder på Amager

Leder du også efter en lejlighed på Amager? Du er ikke den eneste. Derfor bygger vi netop nu lejligheder centralt på Amager i Ørestad Syd.

Central beliggenhed

Med en lejlighed på Amager er du tæt på det hele, både by og natur. Find rulleskøjterne frem og tag en tur forbi Amager Strandpark, eller måske dagen skal bruges inde i Fields, hvor de mange butikker kan udforskes, mens regnen siler ned udenfor. Amager byder også på en stor biograf i Fields, et kulturhus samt musikbegivenheder i DR’s Koncerthus. Hvad enten solen stråler eller det regner, så er der aktiviteter for alle størrelser på Amager.

Det nye hjem

Glæd dig til en dejlig hverdag på Amager, hvor du kan komme hjem til en lejlighed, som byder på hjemlig hygge og hjerterum. Og naturen er lige uden for døren. Nogle steder føler man sig bare hjemme, og det vil du også gøre i din nye lejlighed.

Her er plads og tid til fordybelse og sjov. Slap af på sofaen med en god bog, eller måske aftenen skal bruges i køkkenet med vennerne. Du kan også binde løbeskoene og lade tankerne flyve, mens du løber en tur i den smukke natur. Og byens pulserende liv er lige rundt om hjørnet.

Vores nye lejligheder på Amager

Find jeres nye hjem på Amager

Vi bygger nye nabolag i