amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Lejlighed på Amager

Lejlighed på Amager

Nye lejligheder på Amager

Leder du også efter en lejlighed på Amager? Du er ikke den eneste. Derfor bygger vi netop nu lejligheder centralt på Amager i Ørestad Syd.

Central beliggenhed

Med en lejlighed på Amager er du tæt på det hele, både by og natur. Find rulleskøjterne frem og tag en tur forbi Amager Strandpark, eller måske dagen skal bruges inde i Fields, hvor de mange butikker kan udforskes, mens regnen siler ned udenfor. Amager byder også på en stor biograf i Fields, et kulturhus samt musikbegivenheder i DR’s Koncerthus. Hvad enten solen stråler eller det regner, så er der aktiviteter for alle størrelser på Amager.

Det nye hjem

Glæd dig til en dejlig hverdag på Amager, hvor du kan komme hjem til en lejlighed, som byder på hjemlig hygge og hjerterum. Og naturen er lige uden for døren. Nogle steder føler man sig bare hjemme, og det vil du også gøre i din nye lejlighed.

Her er plads og tid til fordybelse og sjov. Slap af på sofaen med en god bog, eller måske aftenen skal bruges i køkkenet med vennerne. Du kan også binde løbeskoene og lade tankerne flyve, mens du løber en tur i den smukke natur. Og byens pulserende liv er lige rundt om hjørnet.

Vores nye lejligheder på Amager

Find jeres nye hjem på Amager

Vi bygger nye nabolag i