Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ejerlejlighed på Amager

Ejerlejlighed på Amager

Nye ejerlejligheder på Amager

Leder du efter en ejerlejlighed på Amager? Efterspørgslen på ejerlejligheder i og omkring Amager er stor. Netop derfor bygger vi ejerlejligheder centralt på Amager, i Ørestad Syd.

Udviklingen af Amager

Amager byder på storslået, vild natur på fælleden, som står i smuk kontrast til de rene linjer fra de nye byggerier. Udviklingen af Amager er sket med respekt for naturen og områdets mange nye beboere. Her kommer du til at bo i byen med højt til himlen.
Med en ejerlejlighed på Amager, er du tæt på gode shoppingmuligheder, hvad enten du vil handle i de små hyggelige specialbutikker, eller i shoppingcentret Fields. Her er også mange caféer og restauranter, når du vil forkæle dig selv, eller ikke lige har tid til at lave aftensmaden selv. Fitness, bibliotek og biograf er også lige rundt om hjørnet, når du bor i Fælledudsigten.

Amager er et område i rivende udvikling, hvor grænserne mellem urbanitet og åbne vidder opløses. Området bliver i stedet en smeltedigel med bolig-, erhvervs- og aktivitetsområder.

Med en ejerlejlighed på Amager, kan du altid glæde dig til at komme hjem. Nyd de lange sommerdage med sol og udsigt fra din nye ejerlejlighed, samt hyggelige middage med tæpper, latter og samtaler i godt selskab.

Vores nye ejerlejligheder på Amager

Find jeres nye hjem på Amager

Vi bygger nye nabolag i