Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ejerlejlighed i Ørestad

Ejerlejlighed i Ørestad

Nye ejerlejligheder i Ørestaden

Med en ejerlejlighed i Ørestad Syd, er det svært ikke at føle sig hjemme. Ørestaden byder på et skønt og grønt nabolag, et stencast fra city.

Det nye nabolag

Vi bygger ejerlejligheder i Ørestaden, der er centralt placeret. Samtidig har vi haft fokus på at skabe ejerlejligheder med gode udendørsområder. På en solskinsdag kan du således nyde sommersolen og udsigten til Ørestad fra din altan, eller måske du vil samles med en gruppe venner til grill og hygge.

Om efteråret kan du glæde dig til kølige morgener og løv, der leger tagfat på græsset. Det er tid til ristede kastanjer og varm græskarsuppe, og til at samle vitaminer og gode historier til vinteren. Så nyd de små hyggelige stunder indendørs i din nye ejerlejlighed i Ørestaden.

De nye hjem

Når dagene bliver kortere, bruger vi mere og mere tid hjemme. Derfor er det måske ekstra vigtigt at føle sig godt tilpas i ens hjem i de mørkere måneder. Hjemlig hygge, godt indeklima og gode planløsninger er bare nogle af de ting, der gør, at du kan glæde dig til at flytte ind i en af vores ejerlejligheder i Ørestaden.

Fra dit nye hjem er der blot fem minutter til indkøb og seks metrostop til Kongens Nytorv, så du kommer til at bo centralt, og det gør bare hverdagen lidt lettere.

Vores nye ejerlejligheder i Ørestad

Find jeres nye hjem i Ørestad

Vi bygger nye nabolag i