amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Ejerlejlighed i Ørestad

Ejerlejlighed i Ørestad

Nybygget ejerlejlighed i Ørestaden

Med en ejerlejlighed i Ørestad Syd, er det svært ikke at føle sig hjemme. Ørestaden byder på et skønt og grønt nabolag, et stencast fra city.

Vi bygger ejerlejligheder i Ørestaden, der er centralt placeret. Samtidig har vi haft fokus på at skabe ejerlejligheder med gode udendørsområder. På en solskinsdag kan du således nyde sommersolen og udsigten til Ørestad fra din altan, eller måske du vil samles med en gruppe venner til grill og hygge.

Om efteråret kan du glæde dig til kølige morgener og løv, der leger tagfat på græsset. Det er tid til ristede kastanjer og varm græskarsuppe, og til at samle vitaminer og gode historier til vinteren. Så nyd de små hyggelige stunder indendørs i din nye ejerlejlighed i Ørestaden.

Når dagene bliver kortere, bruger vi mere og mere tid hjemme. Derfor er det måske ekstra vigtigt at føle sig godt tilpas i ens hjem i de mørkere måneder. Hjemlig hygge, godt indeklima og gode planløsninger er bare nogle af de ting, der gør, at du kan glæde dig til at flytte ind i en af vores ejerlejligheder i Ørestaden.

Fra dit nye hjem er der blot fem minutter til indkøb og seks metrostop til Kongens Nytorv, så du kommer til at bo centralt, og det gør bare hverdagen lidt lettere.

Projekter i Ørestad

Nabolag i Ejerlejlighed i Ørestad

ALLE NABOLAG I EJERLEJLIGHED I ØRESTAD