Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Hannemanns Allé 12 V, st. C Fælledudsigten I

Solgt

Hannemanns Allé 12 V, st. C, 3 rum, 92 m²

Terrasse og 2 soveværelser med udsigt

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
92 m²
Rum
3
Etage
stuen af 10
Indflytning: Q1 2017
Faciliteter::
Elevator
Solgt

Hannemanns Allé 12 V, st. C, 3 rum, 92 m²

Terrasse og 2 soveværelser med udsigt

Udsigt, grønne omgivelser og et hyggeligt hjem er kendetegnene for denne lejlighed. Glæd dig til skønne stunder på din terrasse og en gennemlyst bolig.

Boligen er en type C med to soveværelser og et opholdsrum, hvorfra du har ugeneret udsigt over Kalvebod Fælled. Lejlighedens 92 kvm er effektivt udnyttet og har en tilhørende terrasse, hvor du kan nyde aftensolen og skønne stunder med familie og venner.

Velkommen ind i Fælledudsigten

Med en lejlighed i Fælledudsigten behøver du ikke vælge mellem natur eller by – i stedet kan du nyde det bedste fra begge verdener. Din cykel parkeres let og bekvemt i cykelstativerne i nærheden af hoveddøren eller i den overdækkede cykelparkering. Fælledudsigten danner rammen om en aktiv hverdag, med masser af lys, luft og en fantastisk udsigt til grønne omgivelser, mens du stadig bor i byen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Du træder ind i den rummelige entré, hvor man med det samme føler sig tilpas og hjemme. I entréen er der mulighed for god opbevaringsplads, da du kan indrette med garderobeskabe. Boligen har desuden et tilhørende depot med ekstra plads til opbevaring i kælderen.

Køkken/alrum

Det store køkken/alrum er boligens hjerte. Køkken/alrummet har et smukt hvidt køkken hvorfra du kan nyde den storslåede udsigt over fælleden.

Stue

Den lyse stue ligger i forlængelse af det åbne køkken/alrum. Her er plads og mulighed for at slappe af efter en lang dag. Der er direkte udgang til terrassen fra stuen.

Soveværelser

Dette hjem rummer to gode soveværelser med udsigt over Kalvebod Fælled. Værelserne giver dig mulighed for at indrette med garderobeskabe, mens der i det største værelse også er udgang til terrassen.

Badeværelse

Badeværelset er centralt placeret i lejligheden og er i klassisk skandinavisk stil med bruseniche samt en praktisk vaskesøjle. Der er desuden gulvvarme på badeværelser, så du kan lune fødderne i de kolde vintermåneder.

Terrasse

Den store træbeklædte terrasse inviterer til gode stunder hele sommeren – her kan du nyde endnu mere af den fantastiske fælledudsigt i aftensolen hen over en middag med familie og venner. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Fælles tagterrasse

Fælledudsigtens store fælles tagterrasse danner rammen for nye venskaber og tætte naboskaber blandt beboerne. Den fælles tagterrasse er lige rundt om hjørnet, da den også er beliggende på 5. sal. Her kan du fejre fødselsdage eller mødes med naboerne hen over en middag - og er vejret dårligt, så er der også et skønt fællesrum tilgængeligt.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fælledudsigten I

Sol hele dagen og udsigt mod alle verdenshjørnerne fra den fælles tagterrasse på femte sal. Fælledudsigten byder på nybyggede ejerlejligheder i et socialt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

At bo i et bilfrit område

Hvordan parkerer man i Arenakvarteret? Læs mere

Fælles tagterrasse

Sommerdage med sol og udsigt samt middage i godt selskab. Læs mere

Det nye nabolag

I Fælledudsigten går privatliv og fællesskab hånd i hånd. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere