Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Hannemanns Allé 12 V, st. A Fælledudsigten I

Solgt

Hannemanns Allé 12 V, st. A, 2 rum, 79 m²

2 franske altaner med morgensol

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
79 m²
Rum
2
Etage
stuen af 10
Indflytning: Q1 2017
Faciliteter::
Elevator
Solgt

Hannemanns Allé 12 V, st. A, 2 rum, 79 m²

2 franske altaner med morgensol

79 kvm studio-lejlighed, morgensol og grønne omgivelser er kendetegnene for denne bolig.

Denne stuelejlighed ligger højt, hvilket giver dig privatliv i dit hjem til at nyde den spektakulære 180-graders udsigt med både morgen- og formiddagssol fra de franske altaner. Lejligheden er en type A med et dejligt køkken/alrum.

Velkommen ind i Fælledudsigten

Med en lejlighed i Fælledudsigten behøver du ikke vælge mellem natur eller by – i stedet kan du nyde det bedste fra begge verdener. Din cykel parkeres let og bekvemt i cykelstativerne i nærheden af hoveddøren eller i den overdækkede cykelparkering. Fælledudsigten danner rammen om en aktiv hverdag, med masser af lys, luft og en fantastisk udsigt til grønne omgivelser, mens du stadig bor i byen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Du træder ind i den praktiske entré, hvorfra du har kig gennem hele lejligheden. I entréen er der god mulighed for ekstra opbevaringsplads, da du nemt kan indrette med garderobeskabe. Mangler du plads til opbevaring, så har du desuden et tilhørende depotrum i kælderen.

Køkken/alrum og stue

Fra entréen træder du ind i det lyse og venlige køkken/alrum, som byder på et hvidt køkken og en rummelige stue. Her får du hele to fransk altaner, der inviterer naturen og lyset indenfor. Det kvadratiske rum giver dig desuden gode indretningsmuligheder.

Soveværelse

Lejligheden byder på et stort og lyst soveværelse med mulighed for indretning med skabsvægge. Værelset har en skydedør, hvor du kan åbne lejligheden helt op mellem soveværelset og køkken/alrum. Du kan derved lukke den skønne morgensol ind i værelset – og få dig en unik studio-lejlighed i Ørestad, hvor du har plads til både hverdag og fest.

Badeværelse

Badeværelset er i lys og klassisk skandinavisk stil med bruseniche og en praktisk vaskesøjle. Og så er det selvfølgelig gulvarme, så du kan holde dine fødder lune i de kolde måneder.

Fælles tagterrasse

Fælledudsigtens store fælles tagterrasse danner rammen for nye venskaber og tætte naboskaber blandt beboerne. Den fælles tagterrasse er lige rundt om hjørnet, da den også er beliggende på 5. sal. Her kan du fejre fødselsdage eller mødes med naboerne hen over en middag - og er vejret dårligt, så er der også et skønt fællesrum tilgængeligt.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fælledudsigten I

Sol hele dagen og udsigt mod alle verdenshjørnerne fra den fælles tagterrasse på femte sal. Fælledudsigten byder på nybyggede ejerlejligheder i et socialt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

At bo i et bilfrit område

Hvordan parkerer man i Arenakvarteret? Læs mere

Fælles tagterrasse

Sommerdage med sol og udsigt samt middage i godt selskab. Læs mere

Det nye nabolag

I Fælledudsigten går privatliv og fællesskab hånd i hånd. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere