Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Hannemanns Allé 12 U, st. B Fælledudsigten I

Solgt

Hannemanns Allé 12 U, st. B, 2 rum, 88 m²

180 graders fælledudsigt og privat terrasse

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
88 m²
Rum
2
Etage
stuen af 10
Indflytning: Q1 2017
Faciliteter::
Elevator
Solgt

Hannemanns Allé 12 U, st. B, 2 rum, 88 m²

180 graders fælledudsigt og privat terrasse

Udsigt, privat terrasse, fleksibilitet og grønne omgivelser er kendetegnene for denne bolig. Glæd dig til skønne stunder på din terrasse, der både rummer eftermiddags og aftensol.

Denne stuelejlighed ligger højt, hvilket giver dig privatliv i dit hjem til at nyde den spektakulære 180-graders udsigt. Lejligheden er en type B med 88 kvm livskvalitet, herunder et dejligt køkken/alrum.

Velkommen ind i Fælledudsigten

Med en lejlighed i Fælledudsigten behøver du ikke vælge mellem natur eller by – i stedet kan du nyde det bedste fra begge verdener. Din cykel parkeres let og bekvemt i cykelstativerne i nærheden af hoveddøren eller i den overdækkede cykelparkering. Fælledudsigten danner rammen om en aktiv hverdag, med masser af lys, luft og en fantastisk udsigt til grønne omgivelser, mens du stadig bor i byen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Du træder ind i den praktiske entré, hvor du allerede her har kig gennem hele lejligheden og ud til fælleden. Man føler sig med det samme tilpas. I entréen er der mulighed for god opbevaringsplads, da du kan indrette med garderobeskabe. Boligen har desuden et tilhørende depot med ekstra plads til opbevaring i kælderen.

Køkken/alrum

Det store køkken/alrum er gennemlyst fra to sider, hvilket bringer lyset og naturen ind i din bolig.

Stue

Den lyse stue ligger i forlængelse af det åbne køkken/alrum, og med udgang til boligens skønne terrasse - hvor de lange sommeraftener og den fantastiske udsigt kan nydes i fulde drag.

1-2 soveværelser

Lejligheden har et stort og rummeligt soveværelse på 16 kvm, hvor du har mulighed for at tilkøbe skabsvægge. Herfra er der udgang til den store terrasse. Nøgleordet i dette hjem er fleksibilitet, da du har mulighed for at tilvælge et ekstra værelse.

Badeværelse

Badeværelset er i lys og klassisk skandinavisk stil med bruseniche og en praktisk vaskesøjle. Og så er det selvfølgelig gulvarme, så du kan holde dine fødder lune i de kolde måneder. Resten af lejligheden er opvarmet med radiatorer – så det er nemt og hurtigt at regulere på varmen.

Terrasse

Boligens skønne, træbeklædte terrasse har enestående udsigt over Kalvebod Fælled. Her kan du flytte stuen ud i de varme forårs- og sommermåneder, når vejret tillader det. Nyd de lange sommeraftener samt eftermiddags og aftensolen. God fornøjelse.

Fælles tagterrasse

Fælledudsigtens store fælles tagterrasse danner rammen for nye venskaber og tætte naboskaber blandt beboerne. Den fælles tagterrasse er lige rundt om hjørnet, da den også er beliggende på 5. sal. Her kan du fejre fødselsdage eller mødes med naboerne hen over en middag - og er vejret dårligt, så er der også et skønt fællesrum tilgængeligt.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fælledudsigten I

Sol hele dagen og udsigt mod alle verdenshjørnerne fra den fælles tagterrasse på femte sal. Fælledudsigten byder på nybyggede ejerlejligheder i et socialt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

At bo i et bilfrit område

Hvordan parkerer man i Arenakvarteret? Læs mere

Fælles tagterrasse

Sommerdage med sol og udsigt samt middage i godt selskab. Læs mere

Det nye nabolag

I Fælledudsigten går privatliv og fællesskab hånd i hånd. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere