Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Hannemanns Allé 12 U, 3. 6, 2 soveværelser, 88 m²

180-graders udsigt over Kalvebod Fælled

Udsigt, grønne omgivelser og et hyggeligt hjem er kendetegnene for denne bolig. Glæd dig til at vågne op til himmel og horisont hver dag, og nyd aftensolen fra altanen.

Denne lejlighed er beliggende på 3. etage, og er en skøn rummelig toværelses lejlighed med mulighed for at tilvælge et tredje værelse. Her er plads til beskidte gummistøvler og masser af hygge, da dette er et hjem, hvor natur og byliv går op i en højere enhed. Lejligheden er en type B, der rummer 88 kvm livskvalitet og en skøn altan, hvor du rigtig kan nyde den smukke udsigt.

Velkommen ind i Fælledudsigten

Med en lejlighed i Fælledudsigten behøver du ikke vælge mellem natur eller by – i stedet kan du nyde det bedste fra begge verdener. Din cykel parkeres let og bekvemt i cykelstativerne i nærheden af hoveddøren eller i den overdækkede cykelparkering. Fælledudsigten danner rammen om en aktiv hverdag, med masser af lys, luft og en fantastisk udsigt til grønne omgivelser, mens du stadig bor i byen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Man føler sig med det samme tilpas, når man træder ind i boligen. Fra entréen kan du hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald. I den rummelige entré er der mulighed for at indrette med garderobeskabe.

køkken/alrum

Det store køkken/alrum er gennemlyst fra to sider, hvilket bringer lyset og naturen ind i din bolig.

Stue

Den lyse stue ligger i forlængelse af det åbne køkken/alrum, og med udgang til boligens skønne altan - hvor de lange sommeraftener og den fantastiske udsigt kan nydes i fulde drag.

1-2 soveværelser

Lejligheden har et stort og rummeligt soveværelse på 16 kvm, hvor du har mulighed for at tilkøbe skabsvægge. Nøgleordet i dette hjem er fleksibilitet, da du har mulighed for at tilvælge et ekstra værelse.

Badeværelse

Badeværelset er i lys og klassisk skandinavisk stil med bruseniche og en praktisk vaskesøjle. Og så er det selvfølgelig gulvarme, så du kan holde dine fødder lune i de kolde måneder. Resten af lejligheden er opvarmet med radiatorer – så det er nemt og hurtigt at regulere på varmen.

Altan

Fra den vestvendte altan kan du nyde fælledudsigten i aftensolen. Altanen er overdækket, så du får forlænget sæsonen og altid har en lækrog at sidde i. Her kan du flytte stuen ud i de varme forårs- og sommermåneder, når vejret tillader det

Fælles tagterrasse

Fælledudsigtens store fælles tagterrasse danner rammen for nye venskaber og tætte naboskaber blandt beboerne. Den fælles tagterrasse er lige rundt om hjørnet, da den også er beliggende på 5. sal. Her kan du fejre fødselsdage eller mødes med naboerne hen over en middag - og er vejret dårligt, så er der også et skønt fællesrum tilgængeligt.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
88 m²
Soveværelser
2
Etage
3 af 10
Faciliteter
Elevator

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

At bo i et bilfrit område

Hvordan parkerer man i Arenakvarteret? Læs mere

Fælles tagterrasse

Sommerdage med sol og udsigt samt middage i godt selskab. Læs mere

Det nye nabolag

I Fælledudsigten går privatliv og fællesskab hånd i hånd. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere