Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Hannemanns Allé 4Y (31), 5 soveværelser, 109 m²

Hyggelig terrasse og 3 plan

Dette sydvendte rækkehus er en type C og byder på 109 rummelige kvm fordelt på 3 lyse og luftige plan. Her kan du bo i byen med egen have – og få Københavns største naturområde som nabo.

Skønt køkken/alrum, tre lyse soveværelser, god beliggenhed og holdbare materialer er kendetegnene for boligen. Her er plads til beskidte gummistøvler og masser af hygge, da dette er et hjem, hvor natur og byliv går op i en højere enhed.

Velkommen til et børnevenligt kvarter

Skole samt børneinstitution er under 200 meter fra din hoveddør. Og cykler eller barnevogn kan let stilles i det skur, som følger med dit nye hjem. Så alt i alt en perfekt familiebolig, hvor du kan glæde dig til en dejlig og lidt lettere hverdag med familien. Her er plads til jer alle.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

I stueetagen træder du ind i en praktisk entré, og herfra kan du hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der let adgang til gæstetoilet og køkken/alrum.

Køkken/alrum

Køkken/alrummet udgør husets hjerte, og her er masser af muligheder for, at familien kan samles om madlavningen. Glæd dig til masser af naturligt lys fra de store vinduespartier, der leder ud til den vestvendte terrasse og have. Terrassen ligger som en forlængelse af køkken/alrummet, og fungerer som en forøgelse af spiseområdet i sommerperioden.

Badeværelse og gæstetoilet

Udover boligens gæstetoilet i stueetagen, er der et dejligt badeværelse på 2. sal med integreret vaskesøjle.

Stue med fransk altan

På første sal finder du en dejlig lys, vinklet stue samt et godt værelse. Den vinklede stue giver dig mulighed for spændende indretning, så du bl.a. kan indrette en kontorplads. I stuen har du desuden en skøn fransk altan, som giver et dejligt lysindfald og udsigt over det grønne kvarter.

Soveværelser

Boligen byder på tre lyse værelser, hvilket giver en masse muligheder for at indfri netop din families behov. Et værelse er placeret på første sal, mens de to andre værelser ligger på anden sal. Huset er indrettet så hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og der er mulighed for både fællesområder samt separat børne- og voksenafdeling, alt efter behov.

Terrasse og have

Den rummelige, vestvendte terrasse og have giver plads til at nyde en god bog eller kaffe i solen mens børnene leger i den friske luft. Du kan også invitere vennerne over til en grillaften med grin og hygge - det er udeliv, når det er allerbedst.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Størrelse
109 m²
Soveværelser
5

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter