Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Hannemanns Allé 4W (29), 5 soveværelser, 130 m²

Hyggelig vestvendt terrasse og masser af plads

Gavlbolig, stort køkken/alrum, tre lyse soveværelser, god beliggenhed og holdbare materialer er kendetegnene for dette familievenlige rækkehus.

Hvis du sætter pris på praktiske løsninger og masser af lys, så er dette den helt rigtige bolig for netop dig. Men mest af alt er det et hjem, hvor der er plads til at leve livet for hele familien. Dette rækkehus er en type A på 130 kvm fordelt på 3 lyse og luftige plan.

Velkommen til et børnevenligt kvarter

Dette hjem har alt hvad du behøver. Der er god plads til hele familien, og skole samt børneinstitution er under 200 meter fra din hoveddør. Cykler eller barnevogn kan let stilles i det skur, som følger med dit nye hjem. Så alt i alt en perfekt familiebolig, hvor du kan glæde dig til en dejlig og lidt lettere hverdag med familien.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

I stueetagen træder du ind i en praktisk entré, og her kan du hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der let adgang til gæstetoilet og det store køkken/alrum.

Køkken/alrum

Dette hjem rummer det største køkken/alrum i Arenakvarteret, og her kan du uden problemer samle hele familien til hverdag og fest. Køkken/alrummet udgør husets hjerte, og i forlængelse heraf ligger en skøn, vestvendt terrasse og have, der i sommerperioden fungerer som en forøgelse af spiseområdet. Herfra kan du nyde udsigten mod den grønne Byfælled i syd.

Badeværelse og gæstetoilet

Udover boligens gæstetoilet i stueetagen, er der et dejligt badeværelse på 2. sal med integreret vaskesøjle.

Stue med fransk altan

På førstesalen finder du en lækker, lys stue med fransk altan.

Soveværelser

Boligen byder på tre lyse soveværelser, hvilket giver en masse muligheder for at indfri netop din families behov. Rækkehuset er indrettet så hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og der er mulighed for både fællesområder samt separat børne- og voksenafdeling, alt efter behov.

Terrasse og have

Boligens vestvendte terrasse og have byder på eftermiddagssol til de mange grillaftener, og mulighed for at nyde den friske luft året rundt. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Størrelse
130 m²
Soveværelser
5

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter