amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Hannemanns Allé 4U Fælledhusene II

Solgt

Hannemanns Allé 4U, 5 rum, 134 m²

Fælledhusene bolig 34

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
134 m²
Rum
5
Indflytning: Q4 2016
Solgt

Hannemanns Allé 4U, 5 rum, 134 m²

Fælledhusene bolig 34

Bo i byen med egen have – og få Københavns største naturområde som nabo. Fælledhusene giver dig og din familie mulighed for at bo i børne- og naturvenlige omgivelser – kun 6 metrostop fra Kgs. Nytorv.

Dette rækkehus byder på 134 kvm fantastisk udsigt over den grønne Byfælled allerede fra stuetagen – og med skole og børneinstitution under 200 meter fra din hoveddør – er det den perfekte familiebolig.

Velkommen til et børnevenligt kvarter i grønne omgivelser

Fælledhusene er beliggende i Nordre Fælledkvarteret, Ørestad Syd. Kvarteret byder på 56 nye rækkehuse i 3- og 3½-plan med Kalvebod Fælled som nærmeste nabo. Fælledhusene skaber plads til hele familien – både inde og ude. Dette rækkehus er en type B på 134 kvm fordelt på 3½ lyse og luftige plan. Her får du den største boligtype – den perfekte bolig til familien, som har brug for plads til udfoldelse. Boligen har desuden et skur med plads til cyklerne eller barnevognen. Rækkehuset giver mulighed for både fællesområder samt separat børne- og voksenafdeling, alt efter behov.

134 kvm med plads til udfoldelse – 34B

Dette rækkehus giver dig mulighed for op til fire soveværelser og er Fælledhusenes største boligtype – her får du lys og rum for hele familien med en ekstra terrasse på 3. sal. I stueetagen træder du ind i en praktisk entré med et garderobeskab og en bøjlestang til overtøjet. Herfra er der indgang til det store, lyse køkken/alrum. Køkken/alrummet udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær med familie og venner. I forlængelse af køkken/alrummet ligger den skønne, sydvendte terrasse og have. Den charmerende terrasse og baghave fungerer i sommerperioden som en forøgelse af spiseområdet – hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over Byfælleden i de lange sommeraftener. Stueetagen har desuden et gæstetoilet samt et depotrum.

3-4 lyse og rummelige soveværelser

Går du op ad trappen til førstesalen, finder du den store og lyse stue, som giver plads leg og samvær for hele familien. Stuen har også en skøn fransk altan, så du rigtig kan nyde den smukke udsigt. Grundet stuens størrelse er det muligt at tilvælge et ekstra værelse til kontor eller børneværelse. På anden sal finder du to lyse og indbydende værelser samt husets lækre og funktionelle badeværelse med vaskesøjle. <br> Husets øverste etage giver dig et master bedroom med udgang til tagterrassen, hvor du virkelig kan nyde udsigten, mens du drikker din aftenkaffe.

Enestående udsigt over Byfælleden

Dette rækkehus har en uovertruffen udsigt over Byfælleden i syd. Udsigten kan nydes allerede fra køkken/alrummet – og den bliver kun bedre jo højere op i boligen du kommer – især fra den sydvendte tagterrasse får du et enestående udsyn over den naturskønne Byfælled.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fælledhusene II

På grænsen mellem Kalvebod Fælleds vilde savanne og Royal Arenas internationale oplevelser ligger Fælledhusene II. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os