amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Hannemanns Allé 4K (42) Fælledhusene II

Solgt

Hannemanns Allé 4K (42), 5 rum, 109 m²

Hyggelig terrasse med udsigt til det grønne

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
109 m²
Rum
5
Indflytning: Q4 2016
Solgt

Hannemanns Allé 4K (42), 5 rum, 109 m²

Hyggelig terrasse med udsigt til det grønne

Dette sydvendte rækkehus er en type C og byder på 109 rummelige kvm fordelt på 3 lyse og luftige plan. Her kan du bo i byen med egen have – og få Københavns største naturområde som nabo.

Skønt køkken/alrum, tre lyse soveværelser, god beliggenhed og holdbare materialer er kendetegnene for boligen. Her er plads til beskidte gummistøvler og masser af hygge, da dette er et hjem, hvor natur og byliv går op i en højere enhed.

Velkommen til et børnevenligt kvarter

Skole samt børneinstitution er under 200 meter fra din hoveddør. Og cykler eller barnevogn kan let stilles i det skur, som følger med dit nye hjem. Så alt i alt en perfekt familiebolig, hvor du kan glæde dig til en dejlig og lidt lettere hverdag med familien. Her er plads til jer alle.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

I stueetagen træder du ind i en praktisk entré, og herfra kan du hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der let adgang til gæstetoilet og køkken/alrum.

Køkken/alrum

Køkken/alrummet udgør husets hjerte, og her er masser af muligheder for, at familien kan samles om madlavningen. I forlængelse af køkken/alrummet ligger en skøn, sydvendt terrasse, der i sommerperioden fungerer som en forøgelse af spiseområdet.

Badeværelse og gæstetoilet

Udover boligens gæstetoilet i stueetagen, er der et dejligt badeværelse på 2. sal med integreret vaskesøjle.

Stue med fransk altan

På første sal finder du en dejlig lys, vinklet stue samt et godt værelse. Den vinklede stue giver dig mulighed for spændende indretning, så du bl.a. kan indrette en kontorplads. I stuen har du desuden en skøn fransk altan, som giver et dejligt lysindfald og udsigt over det grønne kvarter.

Soveværelser

Boligen byder på tre lyse værelser, hvilket giver en masse muligheder for at indfri netop din families behov. Et værelse er placeret på første sal, mens de to andre værelser ligger på anden sal. Huset er indrettet så hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og der er mulighed for både fællesområder samt separat børne- og voksenafdeling, alt efter behov.

Terrasse og have

Nyd de lange sommeraftener med grill og hygge fra boligens sydvendte terrasse og have. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fælledhusene II

På grænsen mellem Kalvebod Fælleds vilde savanne og Royal Arenas internationale oplevelser ligger Fælledhusene II. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os