Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Hannemanns Allé 4H (43), 5 soveværelser, 134 m²

Tagterrasse med aftensol til de lune sommeraftener

Dette rækkehus er en skøn og sydvendt bolig på hele 134 kvm fordelt på 3½ lyse og luftige plan. Her kan du bo i byen med egen have – og få Københavns største naturområde som nabo.

Dette er et sted, hvor du kan glæde dig til at komme hjem, og her er masser af plads til at leve livet for hele familien. Natur og byliv går her op i en højere enhed.

Velkommen til et børnevenligt kvarter

Cykler eller barnevogn kan let stilles i det skur, som følger med dit nye hjem, og skole samt børneinstitution er under 200 meter fra din hoveddør. Så alt i alt en perfekt familiebolig, der gør hverdagen lidt lettere.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

I stueetagen træder du ind i en praktisk entré med et garderobeskab og en bøjlestang til overtøjet. Herfra er der indgang til det store, lyse køkken/alrum samt gæstetoilet. Du fornemmer hurtigt boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum.

Køkken/alrum

Køkken/alrummet udgør husets hjerte, og i forlængelse heraf ligger en skøn, sydvendt terrasse og have, der i sommerperioden fungerer som en forøgelse af spiseområdet. Her kan hele familien nyde de lune sommeraftener med grill og hygge.

Badeværelse og gæstetoilet

Udover boligens gæstetoilet i stueetagen, er der et dejligt badeværelse på 2. sal med integreret vaskesøjle.

Stue med fransk altan

Går du op ad trappen til førstesalen, finder du den store og lyse stue, som giver plads til leg og samvær for hele familien. Stuen har en fransk altan, så du rigtig kan nyde det grønne område og dagslyset. I den store opholdsstue er det muligt at tilvælge et ekstra værelse til kontor eller børneværelse, alt efter dit behov.

Soveværelser

På anden sal finder du to lyse og indbydende værelser. Husets øverste etage giver dig et master bedroom med udgang til egen tagterrasse og udsigt over det grønne kvarter. Som nævnt, er det muligt at tilvælge et ekstra værelse på førstesalen.

Terrasse og have

Der er masser af dejlige udearealer. Udover tagterrassen, kan du i stueetagen let komme ud til den sydvendte terrasse og have, der er en naturlig forlængelse af boligen. Her kan du nyde en god bog eller kaffe i solen mens børnene leger i den friske luft. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Størrelse
134 m²
Soveværelser
5

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter