Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Hannemanns Allé 4F (45), 5 soveværelser, 141 m²

Bo i byen med egen have

Dette vestvendte rækkehus er en type B og byder på 141 kvm hjerterum fordelt på 3 ½ lyse og luftige plan. Her kan du bo i byen med egen have – og få Københavns største naturområde som nabo.

Gavlboligen byder på et skønt køkken/alrum, lyse værelser, god beliggenhed og holdbare materialer. Her er plads til beskidte gummistøvler og masser af hygge, da dette er et hjem, hvor natur og byliv går op i en højere enhed.

Velkommen til et børnevenligt kvarter

Skole samt børneinstitution er under 200 meter fra din hoveddør. Og cykler eller barnevogn kan let stilles i det skur, som følger med dit nye hjem. Så alt i alt en perfekt familiebolig, hvor du kan glæde dig til en dejlig og lidt lettere hverdag med familien. Her er plads til jer alle – både indendørs og udenfor.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

I stueetagen træder du ind i en praktisk entré med et garderobeskab og en bøjlestang til overtøjet. Herfra er der indgang til det store, lyse køkken/alrum samt gæstetoilet. Du fornemmer hurtigt boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum.

Køkken/alrum

Køkken/alrummet udgør husets hjerte, og i forlængelse heraf ligger en skøn, sydvendt terrasse og have, der i sommerperioden fungerer som en forøgelse af spiseområdet. Her kan hele familien nyde de lune sommeraftener med grill og hygge.

Badeværelse og gæstetoilet

Udover boligens gæstetoilet i stueetagen, er der et dejligt badeværelse på 2. sal med integreret vaskesøjle.

Stue med fransk altan

Går du op ad trappen til førstesalen, finder du den store og lyse stue, som giver plads til leg og samvær for hele familien. Stuen har en fransk altan, så du rigtig kan nyde det grønne område og dagslyset. I den store opholdsstue er det muligt at tilvælge et ekstra værelse til kontor eller børneværelse, alt efter dit behov.

Soveværelser

På anden sal finder du to lyse og indbydende værelser, mens husets øverste etage giver dig et master bedroom med udgang til egen tagterrasse. Som nævnt, er det muligt at tilvælge et ekstra værelse på førstesalen.

Terrasse og have

Boligens vestvendte terrasse og have er på hele 21 kvm og byder på eftermiddagssol til de mange grillaftener, og mulighed for at nyde den friske luft året rundt. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Størrelse
141 m²
Soveværelser
5

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter