Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Hannemanns Allé 10E (53) Fælledhusene II

Solgt

Hannemanns Allé 10E (53), 5 rum, 124 m²

Sydvendt terrasse og 3 plan

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
124 m²
Rum
5
Indflytning: Q4 2016
Solgt

Hannemanns Allé 10E (53), 5 rum, 124 m²

Sydvendt terrasse og 3 plan

Stort køkken/alrum, tre lyse soveværelser, god beliggenhed og holdbare materialer er kendetegnene for dette familievenlige rækkehus.

Hvis du sætter pris på praktiske løsninger og masser af lys, så er dette den helt rigtige bolig for netop dig. Men mest af alt er det et hjem, hvor der er plads til at leve livet for hele familien. Dette rækkehus er en type A på 124 kvm fordelt på 3 lyse og luftige plan.

Velkommen til et børnevenligt kvarter

Dette rummelige rækkehus har alt hvad du behøver. Der er god plads til hele familien, og skole samt børneinstitution er under 200 meter fra din hoveddør. Cykler eller barnevogn kan let stilles i det skur, som følger med dit nye hjem. Så alt i alt en perfekt familiebolig, hvor du kan glæde dig til en dejlig og lidt lettere hverdag med familien.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Velkommen ind. I stueetagen træder du ind i en praktisk entré, og her kan du hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der let adgang til gæstetoilet og det store køkken/alrum.

Køkken/alrum

Dette hjem rummer det største køkken/alrum i Arenakvarteret, og her kan du uden problemer samle hele familien til hverdag og fest. Køkken/alrummet udgør husets hjerte. I forlængelse heraf ligger en skøn, sydvendt terrasse og have, der i sommerperioden fungerer som en forøgelse af spiseområdet.

Badeværelse og gæstetoilet

Udover boligens gæstetoilet i stueetagen, er der et dejligt badeværelse på 2. sal med integreret vaskesøjle.

Stue med fransk altan

På førstesalen finder du en lækker, lys stue med fransk altan, og det ene af boligens tre værelser.

Soveværelser

Boligen byder på tre lyse værelser, hvilket giver en masse muligheder for at indfri netop din families behov. Rækkehuset er indrettet så hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og der er mulighed for både fællesområder samt separat børne- og voksenafdeling, alt efter behov.

Terrasse og have

Boligens sydvendte terrasse og have er en naturlig forlængelse af boligen, og her kan du nyde en god bog eller kaffe i solen mens børnene leger i den friske luft. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fælledhusene II

På grænsen mellem Kalvebod Fælleds vilde savanne og Royal Arenas internationale oplevelser ligger Fælledhusene II. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os