Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Hannemanns Allé 12R, 5 soveværelser, 123 m²

Hyggelig terrasse med udsigt til fælleden

Indflytningsklar, stort køkken/alrum, tre lyse soveværelser, beliggenhed mod fælleden og gode materialer er kendetegn for dette rækkehus. Flyt ind med udsigt over fælleden fra den sydvendte terrasse.

Hvis du sætter pris på praktiske løsninger og masser af lys, så er dette den helt rigtige bolig for netop dig. Men mest af alt er det et hjem, hvor der er plads til at leve livet for hele familien. Dette rækkehus er en type A på 123 kvm fordelt på tre lyse og luftige plan.

Velkommen til et børnevenligt kvarter

Dette rummelige rækkehus ligger ud mod den skønne natur på fælleden, hvor du kan være heldig at spotte rådyr. Der er god plads til hele familien, og skole samt børneinstitution er under 200 meter fra din hoveddør. Cykler eller barnevogn kan let stilles i det skur, som følger med dit nye hjem. Så alt i alt en perfekt familiebolig, hvor du kan flytte ind i dag og glæde dig til en dejlig og hyggelig hverdag med familien.

Entré

I stueetagen træder du ind i en praktisk entré, og her kan du hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum med stort vinduesparti mod syd. Fra entréen er der let adgang til gæstetoilet og det store køkken/alrum.

Køkken/alrum

Dette hjem rummer et stort køkken/alrum, hvor du uden problemer kan samle både familie og venner til hverdag og fest. Køkken/alrummet udgør husets hjerte, og i forlængelse heraf ligger en skøn, sydvendt terrasse, der i sommerperioden fungerer som en forøgelse af spiseområdet. Herfra kan du nyde udsigten ud over fælledens grønne arealer.

Badeværelser

Udover boligens gæstetoilet i stueetagen, er der et dejligt badeværelse på 2. sal med integreret vaskesøjle; så slipper i for toiletkø om morgenen.

Stue med fransk altan

På førstesalen finder du en lækker, lys stue med fransk altan. Her kan du også nyde en uforstyrret udsigt over fælleden, slappe af med en god bog eller samle familien til en god film.

Soveværelser

Boligen byder på tre lyse soveværelser, hvilket giver en masse muligheder for at indfri netop din families behov. Rækkehuset er indrettet så hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og der er mulighed for både fællesområder samt separat børne- og voksenafdeling, alt efter behov.

Terrasse

Boligens sydvendte terrasse byder på sol det meste af dagen, så du både kan nyde morgenkaffen og grillaftener i godt selskab. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Størrelse
123 m²
Soveværelser
5

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter