Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Hannemanns Allé 12N, 5 soveværelser, 135 m²

Fælledhusene bolig 5

Bo i byen med egen have – og få Københavns største naturområde som nabo. Fælledhusene giver dig og din familie mulighed for at bo i børne- og naturvenlige omgivelser – kun 6 metrostop fra Kgs. Nytorv.

Dette rækkehus byder på en fantastisk udsigt over fælleden allerede fra stuetagen – og med skole og børneinstitution under 200 meter fra din hoveddør – er det den perfekte familiebolig.

Velkommen til et børnevenligt kvarter

Fælledhusene er beliggende i Nordre Fælledkvarteret, Ørestad Syd. Kvarteret byder på 56 nye rækkehuse i 3- og 3½-plan med Kalvebod Fælled som nærmeste nabo. Fælledhusene skaber plads til hele familien – både inde og ude. Dette rækkehus er en type B på 135 kvm fordelt på 3½ lyse og luftige plan. Her får du den største boligtype – den perfekte bolig til familien, som har brug for plads til udfoldelse. Boligen har desuden et skur med plads til cyklerne eller barnevognen. Rækkehuset giver mulighed for både fællesområder samt separat børne- og voksenafdeling, alt efter behov.

Plads til udfoldelse for hele familien – 5 B

Dette rækkehus giver dig mulighed for op til fire soveværelser og er Fælledhusenes største boligtype – her får du lys og rum for hele familien med en ekstra terrasse på 3. sal. I stueetagen træder du ind i en praktisk entré. Herfra er der indgang til det store, lyse køkken/alrum. Køkken/alrummet udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær med familie og venner. I forlængelse af køkken/alrummet ligger den store, vestvendte terrasse og have på 32 kvm. Den rummelige terrasse fungerer i sommerperioden som en forøgelse af spiseområdet – hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over fælleden. Stueetagen har desuden et gæstetoilet samt et depotrum.

Lyse og rummelige værelser

Førstesalen er en dejlig lys og stor stue med fransk altan, der tillader leg og samvær med hele familien. Grundet stuens størrelse er det også muligt at tilvælge et ekstra værelse til kontor eller børneværelse. Her finder du også en skøn fransk altan, så du rigtig kan nyde den smukke udsigt over fælleden. På anden sal, finder du to lyse og indbydende værelser samt husets lækre og funktionelle badeværelse med vaskesøjle. Husets sidste etage rummer et master bedroom med udgang til tagterrassen, hvor du virkelig kan nyde fælledudsigten over kaffen.

Uovertruffen udsigt

Dette rækkehus har en uovertruffen udsigt over fælleden i vest. Udsigten kan nydes allerede fra køkken/alrummet – og bliver kun bedre jo højere op i boligen du kommer – især fra den vestvendte tagterrasse får du et enestående udsyn over den naturskønne fælled.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Størrelse
135 m²
Soveværelser
5

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter