Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Hannemanns Allé 12K Fælledhusene I

Solgt

Hannemanns Allé 12K, 5 rum, 129 m²

Fælledhusene bolig 8

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
129 m²
Rum
5
Indflytning: Q3 2016
Solgt

Hannemanns Allé 12K, 5 rum, 129 m²

Fælledhusene bolig 8

Bo i byen med egen have – og få Københavns største naturområde som nabo. Fælledhusene giver dig og din familie mulighed for at bo i børne- og naturvenlige omgivelser – kun 6 metrostop fra Kgs. Nytorv.

Dette rækkehus byder på en helt enestående udsigt over fælleden allerede fra stuetagen – og med skole og børneinstitution under 200 meter fra din hoveddør – er det den perfekte familiebolig.

Velkommen til et børnevenligt kvarter

Fælledhusene er beliggende i Nordre Fælledkvarteret, Ørestad Syd. Kvarteret byder på 56 nye rækkehuse i 3- og 3½-plan med Kalvebod Fælled som nærmeste nabo. Fælledhusene skaber plads til hele familien – både inde og ude. I stueetagen træder du ind i en praktisk entré. Herfra er der indgang til det store, lyse køkken/alrum. Køkken/alrummet udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær med familie og venner. I forlængelse af køkken/alrummet ligger en skøn terrasse og have på 28 kvm, der i sommerperioden fungerer som en forøgelse af spiseområdet. Herfra kan du nyde den fantastiske udsigt over fælleden. Stueetagen indeholder desuden et gæstetoilet samt et depotrum.

129 kvm gavlbolig med udsigt over fælleden – 8 A

Dette rækkehus er en skøn gavlbolig med 3 lyse soveværelser og Fælledhusenes største køkken/alrum – et ideelt hjem til familien med et lidt større pladsbehov. I stueetagen træder du ind i en praktisk entré. Herfra er der indgang til det store, lyse køkken/alrum. Køkken/alrummet udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær med familie og venner. I forlængelse af køkken/alrummet ligger en vestvendt terrasse, der i sommerperioden, fungerer som en forøgelse af spiseområdet. Herfra kan du nyde den fantastiske udsigt over fælleden. Stueetagen indeholder desuden et gæstetoilet samt et depotrum.

Lyse og rummelige værelser

På førstesalen finder du en stor og lys stue samt et godt værelse. Stuen har også en skøn fransk altan, så du rigtig kan nyde den smukke udsigt. Førstesalen er indrettet så hver kvadratmeter udnyttes optimalt og den kvadratiske stue giver mange gode indretningsmuligheder. Husets øverste etage byder på et lyst og rummeligt soveværelse med udsigt ud over fælleden samt endnu et værelse, der kan indrettes til både børneværelse eller kontor efter behov. På denne etage har du mulighed for at tilkøbe en tagterrasse, hvis du vil nyde endnu mere af fælledudsigten. Her finder du også husets badeværelse, der har integreret vaskesøjle.

Uovertruffen udsigt

Dette rækkehus har en uovertruffen udsigt over fælleden mod vest. Udsigten kan nydes allerede fra køkken/alrummet – og bliver kun bedre jo højere op i boligen du kommer.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fælledhusene I

På grænsen mellem Kalvebod Fælleds vilde savanne og Royal Arenas internationale oplevelser ligger Fælledhusene. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os