Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Hannemanns Allé 12G Fælledhusene I

Solgt

Hannemanns Allé 12G, 5 rum, 123 m²

Fælledhusene bolig 10

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
123 m²
Rum
5
Indflytning: Q3 2016
Solgt

Hannemanns Allé 12G, 5 rum, 123 m²

Fælledhusene bolig 10

Dette rækkehus byder på en helt enestående udsigt over fælleden allerede fra stuetagen – og med skole og børneinstitution under 200 meter fra din hoveddør – er det den perfekte familiebolig.

Velkommen til et børnevenligt kvarter

Fælledhusene er beliggende i Nordre Fælledkvarteret, Ørestad Syd. Kvarteret byder på 56 nye rækkehuse i 3- og 3½ -plan med Kalvebod Fælled som nærmeste nabo. Fælledhusene skaber plads til hele familien – både inde og ude. Dette rækkehus er en type A på 123 kvm fordelt på 3 lyse og luftige plan. Her får du et større køkken/alrum end i de øvrige boligtyper – så du kan samle hele familien til hverdag og fest. Boligen har desuden et skur med plads til cykler eller barnevogn. Rækkehuset er indrettede så hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og der er mulighed for både fællesområder samt separat børne- og voksenafdeling, alt efter behov.

123 kvm livskvalitet til hele familien – 10 A

I dette rækkehus får du 3 lyse soveværelser og Fælledhusenes største køkken/alrum – et ideelt hjem til familien med et lidt større pladsbehov. I stueetagen træder du ind i en praktisk entré. Herfra er der indgang til det store, lyse køkken/alrum. Køkken/alrummet udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær med familie og venner. I forlængelse af køkken/alrummet ligger en skøn terrasse, der i sommerperioden fungerer som en forøgelse af spiseområdet. Herfra kan du nyde den fantastiske udsigt over fælleden. Stueetagen indeholder desuden et gæstetoilet samt et depotrum.

Lyse og rummelige værelser

På førstesalen finder du en stor og lys stue med en helt enestående udsigt over fælleden samt et godt værelse. Førstesalen er indrettet så hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og den kvadratiske stue giver mange gode indretningsmuligheder. Stuen har også en skøn fransk altan, så du rigtig kan nyde lyset og den smukke udsigt. Husets øverste etage byder på et lyst og rummeligt soveværelse med udsigt ud over fælleden samt endnu et værelse, der kan indrettes til både børneværelse eller kontor efter behov. På denne etage har du mulighed for at tilkøbe en tagterrasse, hvis du vil nyde endnu mere af fælledudsigten. Her finder du også husets badeværelse, der har integreret vaskesøjle.

Uovertruffen udsigt

Dette rækkehus har en uovertruffen udsigt over fælleden. Udsigten kan nydes allerede fra det store køkken/alrum – og den bliver kun bedre jo højere op i boligen du kommer.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fælledhusene I

På grænsen mellem Kalvebod Fælleds vilde savanne og Royal Arenas internationale oplevelser ligger Fælledhusene. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os