amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Solgt

Rækkehuse, Hannemanns Allé 12E,

Fælledhusene bolig 12

Kom indenfor

Rum
5
Størrelse
116 m²
Boligtype
Rækkehuse
Indflytning: 31-08-2016 22:00:00
Solgt

Rækkehuse, Hannemanns Allé 12E,

Fælledhusene bolig 12

Bo i byen med egen have – og få Københavns største naturområde som nabo. Fælledhusene giver dig og din familie mulighed for at bo i børne- og naturvenlige omgivelser – kun 6 metrostop fra Kgs. Nytorv.

Dette rækkehus byder på en helt enestående udsigt over fælleden allerede fra stuetagen – og med skole og børneinstitution under 200 meter fra din hoveddør – er det den perfekte familiebolig.

Velkommen til et børnevenligt kvarter

Fælledhusene er beliggende i Nordre Fælledkvarteret, Ørestad Syd. Kvarteret byder på 56 nye rækkehuse i 3- og 3½-plan med Kalvebod Fælled som nærmeste nabo. Fælledhusene skaber plads til hele familien – både inde og ude. Dette rækkehus er en gavlbolig af type C på 116 kvm fordelt på 3 lyse og luftige plan. Her får du en effektivt indrettet bolig med mulighed for både fællesområder samt separat børne- og voksenafdeling, alt efter behov. Boligen har desuden et skur med plads til cyklerne eller barnevognen.

Gode og lyse værelser

På førstesal finder du en dejlig lys, vinklet stue samt et godt værelse. Stuen har en skøn fransk altan, så du kan nyde den fantastiske udsigt over fælleden. Førstesalen er indrettet så hver kvadratmeter effektivt udnyttet og viklen i stuen giver mulighed for at indrette en kontorplads. Husets øverste etage byder på et lyst soveværelse med udsigt over fælleden samt endnu et godt værelse. Her finder du også husets funktionelle og lækre badeværelse med praktisk vaskesøjle.

Uovertruffen udsigt

Dette rækkehus har en uovertruffen udsigt over fælleden i vest. Udsigten kan nydes allerede fra køkken/alrummet – og bliver kun bedre jo højere op i boligen du kommer.

Se flere af Fælledhusene til salg
Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fælledhusene I

På grænsen mellem Kalvebod Fælleds vilde savanne og Royal Arenas internationale oplevelser ligger Fælledhusene. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os