Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Hannemanns Allé 12D Fælledhusene I

Solgt

Hannemanns Allé 12D, 5 rum, 141 m²

Fælledhusene bolig 13

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
141 m²
Rum
5
Indflytning: Q3 2016
Solgt

Hannemanns Allé 12D, 5 rum, 141 m²

Fælledhusene bolig 13

Bo i byen med egen have – og få Københavns største naturområde som nabo. Fælledhusene giver dig og din familie mulighed for at bo i børne- og naturvenlige omgivelser – kun 6 metrostop fra Kgs. Nytorv.

Dette rækkehus byder på fantastisk udsigt over fælleden allerede fra stuetagen – og med skole og børneinstitution under 200 meter fra din hoveddør – er det den perfekte familiebolig.

Velkommen til et børnevenligt kvarter

Fælledhusene er beliggende i Nordre Fælledkvarteret, Ørestad Syd. Kvarteret byder på 56 nye rækkehuse i 3- og 3½-plan med Kalvebod Fælled som nærmeste nabo. Fælledhusene skaber plads til hele familien – både inde og ude. Dette rækkehus er en type B på 135 kvm fordelt på 3½ lyse og luftige plan. Her får du den største boligtype – den perfekte bolig til familien, som har brug for plads til udfoldelse. Boligen har desuden et skur med plads til cyklerne eller barnevognen. Rækkehuset giver mulighed for både fællesområder samt separat børne- og voksenafdeling, alt efter behov.

Kvarterets bedste udsigt

Dette rækkehus er en enestående gavlbolig i det yderste hjørne af kvarteret, så du har udsigt over både fælleden og Byfælleden – Nordre Fælledkvarterets bedste udsigt. Udsigten kan nydes allerede fra køkken/alrummet – og bliver kun bedre jo højere op i boligen du kommer – især fra den vestvendte tagterrasse får du et enestående udsyn over den naturskønne fælled.

Enestående gavlbolig på 141 kvm med enestående udsigt – 13 B

Boligen giver mulighed for op til fire soveværelser og er Fælledhusenes største boligtype – her får du lys og rum for hele familien med en ekstra terrasse på 3. sal. I stueetagen træder du ind i en praktisk entré. Herfra er der indgang til det store, lyse køkken/alrum. Køkken/alrummet udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær med familie og venner. I forlængelse af køkken/alrummet ligger den sydvendte terrasse og have. Den rummelige terrasse fungerer i sommerperioden som en forøgelse af spiseområdet – hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over fælleden og Byfælleden. Stueetagen har desuden et gæstetoilet samt et depotrum.

Lyse og rummelige værelser

Førstesalen er en dejlig lys og stor stue, der tillader leg og samvær med hele familien. Grundet stuens størrelse er det også muligt at tilvælge et ekstra værelse til kontor eller børneværelse. Stuen har også en skøn fransk altan, så du kan nyde lyset og den smukke udsigt. På anden sal, finder du to lyse og indbydende værelser samt husets lækre og funktionelle badeværelse med vaskesøjle. Husets sidste etage rummer et master bedroom med udgang til tagterrassen, hvor du virkelig kan nyde den enestående udsigt over kaffen.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fælledhusene I

På grænsen mellem Kalvebod Fælleds vilde savanne og Royal Arenas internationale oplevelser ligger Fælledhusene. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os