Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Hannemanns Allé 12B, 5 soveværelser, 123 m²

Fælledhusene bolig 15

Bo i byen med egen have – og få Københavns største naturområde som nabo. Fælledhusene giver dig og din familie mulighed for at bo i børne- og naturvenlige omgivelser – kun 6 metrostop fra Kgs. Nytorv.

Dette rækkehus byder på en fantastisk udsigt over fælleden allerede fra stuetagen – og med skole og børneinstitution under 200 meter fra din hoveddør – er det den perfekte familiebolig.

Velkommen til et børnevenligt kvarter

Fælledhusene er beliggende i Nordre Fælledkvarteret, Ørestad Syd. Kvarteret byder på 56 nye rækkehuse i 3- og 3½ -plan med Kalvebod Fælled som nærmeste nabo. Fælledhusene skaber plads til hele familien – både inde og ude. Dette rækkehus er en type A på 123 kvm fordelt på 3 lyse og luftige plan. Her får du et større køkken/alrum end i de øvrige boligtyper – så du kan samle hele familien til hverdag og fest. Boligen har desuden et skur med plads til cykler eller barnevogn. Rækkehuset er indrettet så hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og der er mulighed for både fællesområder samt separat børne- og voksenafdeling, alt efter behov.

123 kvm livskvalitet til hele familien – 15 A

I dette rækkehus får du 3 lyse soveværelser og Fælledhusenes største køkken/alrum – et ideelt hjem til familien med et lidt større pladsbehov. I stueetagen træder du ind i en praktisk entré. Herfra er der indgang til det store, lyse køkken/alrum. Køkken/alrummet udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær med familie og venner. I forlængelse af køkken/alrummet ligger en skøn terrasse, der i sommerperioden fungerer som en forøgelse af spiseområdet. Herfra kan du nyde den fantastiske udsigt over fælleden. Stueetagen indeholder desuden et gæstetoilet samt et depotrum.

Lyse og rummelige værelser

På førstesalen finder du en stor og lys stue med en helt enestående udsigt over fælleden samt et godt værelse. Førstesalen er indrettet så hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og den kvadratiske stue giver mange gode indretningsmuligheder. Husets øverste etage byder på et lyst og rummeligt soveværelse med udsigt ud over fælleden samt endnu et værelse, der kan indrettes til både børneværelse eller kontor efter behov. På denne etage har du mulighed for at tilkøbe en tagterrasse, hvis du vil nyde endnu mere af fælledudsigten. Her finder du også husets badeværelse, der har integreret vaskesøjle.

Uovertruffen udsigt

Dette rækkehus har en uovertruffen udsigt over fælleden i vest og den grønne Byfælled i syd. Udsigten kan nydes allerede fra køkken/alrummet – og bliver kun bedre jo højere op i boligen du kommer.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Størrelse
123 m²
Soveværelser
5

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter