Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Hannemanns Allé 10W (18) Fælledhusene I

Solgt

Hannemanns Allé 10W (18), 5 rum, 123 m²

Hyggelig terrasse og 3 plan

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
123 m²
Rum
5
Indflytning: Q4 2016
Solgt

Hannemanns Allé 10W (18), 5 rum, 123 m²

Hyggelig terrasse og 3 plan

Stort køkken/alrum, tre lyse soveværelser, god beliggenhed og holdbare materialer er kendetegnene for dette rækkehus.

Hvis du sætter pris på praktiske løsninger og masser af lys, så er dette den helt rigtige bolig for netop dig. Men mest af alt er det et hjem, hvor der er plads til at leve livet for hele familien. Glæd dig til masser af naturligt lys fra de store vinduespartier og dejlige omgivelser. Dette rækkehus er en type A på 123 kvm fordelt på 3 lyse og luftige plan.

Velkommen til et børnevenligt kvarter

Dette rummelige rækkehus ligger i hjørnet af nabolaget ved Byfælleden og Kalvebod Fælled, og byder på alt hvad du behøver. Der er god plads til hele familien, og skole samt børneinstitution er under 200 meter fra din hoveddør. Cykler eller barnevogn kan let stilles i det skur, som følger med dit nye hjem. Så alt i alt en perfekt familiebolig, hvor du kan glæde dig til en dejlig og lidt lettere hverdag med familien.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

I stueetagen træder du ind i en praktisk entré, og her kan du hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der let adgang til gæstetoilet og det store køkken/alrum.

Køkken/alrum

Dette hjem rummer det største køkken/alrum i Arenakvarteret, og her kan du uden problemer samle hele familien til hverdag og fest. Køkken/alrummet udgør husets hjerte. I forlængelse heraf ligger en skøn, vestvendt terrasse og have, der i sommerperioden fungerer som en forøgelse af spiseområdet. Herfra kan du nyde udsigten mod den grønne Byfælled i syd.

Badeværelse og gæstetoilet

Udover boligens gæstetoilet i stueetagen, er der et dejligt badeværelse på 2. sal med integreret vaskesøjle.

Stue med fransk altan

På førstesalen finder du en lækker, lys stue med fransk altan.

Soveværelser

Boligen byder på tre lyse soveværelser, hvilket giver en masse muligheder for at indfri netop din families behov. Rækkehuset er indrettet så hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og der er mulighed for både fællesområder samt separat børne- og voksenafdeling, alt efter behov.

Terrasse og have

Boligens vestvendte terrasse og have byder på eftermiddagssol til de mange grillaftener, og mulighed for at nyde den friske luft året rundt. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fælledhusene I

På grænsen mellem Kalvebod Fælleds vilde savanne og Royal Arenas internationale oplevelser ligger Fælledhusene. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os