amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Dette hjem er solgt, men vi har andre ledige i nabolaget.

Solgt

Hannemanns Allé 10L, 5 rum, 134 m²

Fælledhusene bolig 27

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
134 m²
Rum
5
Indflytning: 31-08-2016 22:00:00
Solgt

Hannemanns Allé 10L, 5 rum, 134 m²

Fælledhusene bolig 27

Bo i byen med egen have – og få Københavns største naturområde som nabo. Fælledhusene giver dig og din familie mulighed for at bo i børne- og naturvenlige omgivelser – kun 6 metrostop fra Kgs. Nytorv.

Dette rækkehus byder på fantastisk udsigt over den grønne Byfælled allerede fra stuetagen – og med skole og børneinstitution under 200 meter fra din hoveddør – er det den perfekte familiebolig.

Velkommen til et børnevenligt kvarter

Fælledhusene er beliggende i Nordre Fælledkvarteret, Ørestad Syd. Kvarteret byder på 56 nye rækkehuse i 3- og 3½-plan med Kalvebod Fælled som nærmeste nabo. Fælledhusene skaber plads til hele familien – både inde og ude. Dette rækkehus er en type B på 134 kvm fordelt på 3½ lyse og luftige plan. Her får du den største boligtype – den perfekte bolig til familien, som har brug for plads til udfoldelse. Boligen har desuden et skur med plads til cyklerne eller barnevognen. Rækkehuset giver mulighed for både fællesområder samt separat børne- og voksenafdeling, alt efter behov.

Plads til udfoldelse for hele familien – 27 B

Dette rækkehus giver dig mulighed for op til fire soveværelser og er Fælledhusenes største boligtype – her får du lys og rum for hele familien med en ekstra terrasse på 3. sal. I stueetagen træder du ind i en praktisk entré. Herfra er der indgang til det lyse køkken/alrum. Køkken/alrummet udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær med familie og venner. I forlængelse af køkken/alrummet ligger den sydvendte terrasse, der i sommerperioden fungerer som en forøgelse af spiseområdet. Stueetagen har desuden et gæstetoilet samt et depotrum.

Lyse og rummelige værelser

Førstesalen er en dejlig lys og stor stue, der tillader leg og samvær med hele familien. Stuen har også en skøn fransk altan, så du rigtig kan nyde den smukke udsigt over Byfælleden. Grundet stuens størrelse er det muligt at tilvælge et ekstra værelse til kontor eller børneværelse. På anden sal, finder du to lyse og indbydende værelser samt husets lækre og funktionelle badeværelse med vaskesøjle. Husets sidste etage rummer et master bedroom med udgang til den sydvendte tagterrasse, hvor du kan nyde kaffen.

Uovertruffen udsigt

Dette rækkehus har en uovertruffen udsigt over den grønne Byfælled. Udsigten kan nydes allerede fra køkken/alrummet – og bliver kun bedre jo højere op i boligen du kommer.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fælledhusene I

På grænsen mellem Kalvebod Fælleds vilde savanne og Royal Arenas internationale oplevelser ligger Fælledhusene. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os